Президентът връчи специален приз на "Еврофутбол" за "Спортни таланти"


Президентът връчи специален приз на "Еврофутбол" за "Спортни таланти"
Снимка: БГНЕС

952 0

"Еврофутбол“ спечели приз за своето социално отговорно поведение и корпоративната си политика за подкрепа на българския спорт чрез програма „Спортни таланти“ за 2015 г. Лично заместник-министърът на икономиката г-жа Даниела Визиева предаде плакета на представител на компанията на връчването на Годишните награди за отговорен бизнес, организирани за 13-а година от Българския форум на бизнес лидерите.

На събитието присъства и един от героите на едноименната инициатива – лекоатлетката Карин Околие, която в две поредни години (2014 г. и 2015 г.) e Спортен талант на българския букмейкър.

„Благодарна съм на „Еврофутбол“ за подкрепата, без нея никой от нас нямаше да бъде толкова специален и успешен! Благодаря и на всички вас, представителите на бизнеса, за това, че ни давате сили и ни помагате!“, сподели Карин пред присъстващите. Тя бе приветствана лично от президента на Република България, г-н Росен Плевнелиев, който остана впечатлен от успехите на програмата.

За наградите на Българският форум на бизнес лидерите се състезаваха 93 проекта на 63 компании, като ръстът спрямо миналата година и на проектите, и на компаниите е по 20%.

Призовете отличават добрите практики на компаниите в областта на опазването на околната среда, образованието, развитието на служителите и цялото общество. Сред основните критерии за оценка са конкретна полза за обществото, работа в партньорство с други организации, ангажираност на служителите в осъществяването на проекта, продължителност и последователност на инициативата, новаторство и обществено признание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички