Плувецът Тодор Тодоров води в гласуването "Спортен талант на публиката" на "Еврофутбол"


Плувецът Тодор Тодоров води в гласуването "Спортен талант на публиката" на "Еврофутбол"
Снимка: Еврофутбол

981 0

Тодор Тодоров от Бургас води във временното класиране в гласуването за „Спортен талант на публиката“ на „Еврофутбол“. 15-годишният плувец има потвърдени 272 гласа. След него се подрежда Александър Сръндев от София – 19-годишен състезател по триатлон. Той събира 189 гласа в своя полза. Още един плувец – 15-годишният Павел Банчев от Плевен е в призовата тройка със 155 гласа. На едва 4 зад него се подрежда шахматистката Виктория Радева от Пловдив. В топ 10 попадат още Мартин Петров от Монтана (тенис на маса) със 128, Емилия Тасева от Бургас (таекуондо) с 93, Теодора Кръстева от Бургас (спортна акробатика) с 67, Надя Тончева от София (шахмат) с 64. Петер Спасов от Пловдив (спортни танци) и Радосвета Симеонова от Добрич (лека атлетика) делят последните две места с по 43 вота*.

Припомняме, че за да се гласува за избран спортист участникът трябва да регистрира валиден мейл на http://talanti.eurofootball.bg/vote_2017.php и задължително да валидира гласа си чрез потвърждаващия линк на електронната си поща.

Анкетата „Спортен талант на публиката“, чрез коятобългарският букмейкър ще финансира един състезател за неговата подготовка през годината стартира на 28.04, а гласуването ще продължи до 24.00 часа на 14.05.2017 г.

В списъка попадат точно 84 атлети, които кандидатстваха по програма „Спортни таланти“ на „Еврофутбол“ за 2017 г. и които не получиха финансиране чрез общонационалния конкурс. Те са от 26 вида спорта, като най-много състезатели има от леката атлетика – 14, след тях са ветроходците- 13. Следват седем плувци, петима от спортните танци, четирима бадминтонисти и каякари, по трима представители на шаха, карате, таекуондо и тенис. Освен това участват по двама спортни акробати, фехтовачи, стрелба с лък, триатлонисти, маунтийнбайк, джудисти, академично гребане. По един са представителите на шортрека, борбата, сумото, сноуборда, кикбокса, спортна стрелба, конен спорт, модерен петобой, мотоциклетизъм на писта, фигурното пързаляне и тенис на маса.

„Еврофутбол“ ще санкционира всеки опит за умишлено манипулиране на резултатите, а провиненият спортист ще бъде дисквалифициран. Пълните правила на анкетата можете да намерите тук.

* Резултатите са актуални към 11.15 часа на 05.05.2017 г.До момента са регистрирани над 1460 гласа за 36-ма състезатели.

Медийни партньори по програма „Спортни таланти“ са: сайтовете sportlive.bg, actualno.com, gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg,blitz.bg, , вестниците „Еврофутбол“ и „Марица“, агенция КРОСС,както и БНР и Дарик радио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички