О'Съливан и Дин поделиха първата сесия в Крусибъл


О'Съливан и Дин поделиха първата сесия в Крусибъл
Снимка: Моник Лимбос

1601 0

Легендата Рони О'Съливан и китаецът Дин Дзюнхуей се оттеглиха при равенство 4-4 след първата сесия от четвъртфиналната среща между двамата на Световното първенство по снукър в Шефилд, Великобритания.

Дин започна ударно двубоя и взе първите три фрейма с две серии от 71 точки и един сенчъри брейк - 128. Ракетата обаче отговори подобаващо и набързо изравни, преди да се стигне до най-интересния седми фрейм.

О'Съливан изглеждаше напът да стигне до пълен обрат в резултата, след като повече с 69-26 при 43 оставащи на масата. Дин обаче показа прецизна игра, за да обере всички възможни точки и да изравни, което доведе нещата до вадене на черната.

Рони изглеждаше разконцентриран от случилото се и допусна лека грешка, от която съперникът му се възползва, за да вземе фрейма. 5-кратният световен шампион бързо се възстанови и взе следващия фрейм, с което сложи и край на сесията при 4-4.

На другата маса в Крусибъл носителят на 4 световни титли Джон Хигинс поведе с 5-3 срещу приятната изненада в надпреварата до момента Кайрън Уилсън. Шотландецът взе първите два и последните два фрейма от сесията, за да си осигури аванс преди продължението на мача тази вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички