Официално: Живко Вангелов е новият шеф на Тотото


Официално: Живко Вангелов е новият шеф на Тотото
Снимка: БГНЕС

2107 0

Новият председател на Борда на директорите в Българския спортен тотализатор (БСТ) се казва Живко Вангелов. Това потвърди след заседание на Министерски съвет министърът на спорта Красен Кралев, предаде БГНЕС.

Изпълнителен директор ще бъде Дамян Дамянов, който по време на предишния мандат на Борисов е бил шеф на спортния тотализатор.

"Имам изключително добри впечатления от работата на г-н Дамянов", посочи Кралев. По думите му спортният тотализатор е основен източник на доходи за българския спорт и Кралев вярва, че Дамянов ще допринесе максимално много за увеличаване на неговите приходи.

Новият министър заяви, че до края на седмицата ще излезе с предложение за зам.-министри.

Той коментира и това, че в Зимния дворец има сериозен проблем, защото проектът за реконструкцията е 50 милиона лева, а държавното финансиране е за 35 милиона лева. Кралев припомни, че министър Раданова е обжалвала тази поръчка и в момента е в ръцете на КЗК. Очаква се в следващите няколко дни да има решение по казуса.

"Ако решението не е в наша полза, ще обжалваме докрай, защото смятаме, че поръчката не е проведена по надлежния ред и остават доста съмнения около нея", коментира още Красен Кралев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички