Обявиха кога ще бъде откриването на сезон лято в Пампорово - Мечи чал


Обявиха кога ще бъде откриването на сезон лято в Пампорово - Мечи чал

1671 0

На 24 юни, по време на Пампорово Байк Фест 2017 ще се проведе официалното откриване на сезон лято 2017 в Пампорово - Мечи чал!

Лифтовите съоръжения ще работят още от 22.06 четвъртък, а в събота ще бъде отпразнувано официалното откриване на новия проект Велопарк Пампорово - Мечи чал!

Голямата новина тази година е, че двата курорта ще работят заедно и през лятото, а това означава само едно - МНОГО КАРАНЕ!

Колко точно ли? Почти двойно, тъй като след като лифта в Чепеларе заработи и през лятото, автоматично се отварят ужасно много възможности, от които ние разбира се ще се възползваме максимално! Тази година малко, догодина повече и така лека-полека докато не превърнем Велопарк Пампорово-Мечи чал в най-голямата и развита байк зона в източна Европа!

За сега само можем само да кажем, че байк парка от тази година ще разполага с цели 3 състезателни трасета за спускане и много нови ендуро пътеки, очакващи с нетърпение първите колоезадчи!

Допълнителна информация за сезон 2017 очаквайте съвсем скоро, а за да не изпуснете някоя пикантна подробност, следете фейсбук страницата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички