Новият футболен сезон донася и нови бонуси за феновете на залозите


Новият футболен сезон донася и нови бонуси за феновете на залозите
Снимка: Архив

866 0

Футболният сезон е в разгара си, а букмейкърите започнаха да раздават щедри бонуси на играчите. Разбира се, залагащите имат голям интерес към офертите на хазартните оператори и не се колебаят да се възползват от тях. Мачовете стават много по-интересни, когато клиентите на онлайн платформите за залагания, се възползват от специалните промоции. Осигурява се ударна доза адреналин и изпепеляващи емоции, които Ви съпътстват през цялото време.

Къде можем да открием актуални футболни бонуси?

Всички онлайн букмейкъри предоставят оферти за футболния сезон в България, Англия, Италия, Германия, Франция, Испания и други държави. Вие обаче можете да се насочите към актуалните предложения за взимане на  Sesame bonus, така че да се забавлявате максимално по време на залаганията. Сезам е нов сайт за спортни залози и казино игри, и се стреми да гарантира на клиентите си добро потребителско изживяване посредством различни видове бонуси.

Така например, ако се регистрирате в посочения по-горе сайт, ще видите специална оферта за залог без риск на мачовете от Серия А от Италия. Букмейкърът дава възможност да подкрепите любимия си тим, и да станете победител, независимо как ще свърши срещата. За да стане това е нужно да направите поне 1 квалифициращ залог на стойност 20 лева на мач от Калчото.

Естествено, другите букмейкърски къщи също ще предложат интересни промоции, така че не пропускайте шанса си да попаднете на изгодна оферта, която ще Ви помогне да печелите повече пари. Прегледайте внимателно всяко предложение и вземете вашето крайно решение.

Какви бонуси за футболни мачове се предлагат?

В онлайн платформите ще намерите различни видове бонуси. Най-често получавате начален бонус за спорт, с който взимате процент върху първия Ви депозит. Ако обаче вече имате регистрация и не сте нов клиент, ще Ви бъдат поднесени оферти за презареждане, безплатни залози, безрискови залози и много други. Някои оператори пък предлагат възможност за залагане на мачове с по-високи коефициенти. Много важно е да четете внимателно правилата и условията за усвояване, разиграване и срок на промо офертите, за да не допуснете грешка.

В никакъв случай не неглижирайте изискванията към бонусите, тъй като няма да можете да изтеглите парите си, ако не ги следвате внимателно. Почти всички футболни бонуси идват с изискване за разиграване / превъртане, както и стойност на коефициента. Промоциите имат и срок, след който стават невалидни. В избрания от Вас сайт ще научите повече за условията.

Защо букмейкърите предлага бонуси за новия футболен сезон?

Причината се крие в желанието за привличане на все повече клиенти. Всеки уважаващ себе си букмейкър търси начин да угоди на играчите. Едни го правят чрез бонуси без депозит, други със залози без риск, а трети предлагат премии за прогнозирането на мачове от определени първенства и турнири. Залагащите търсят подобни предложения и винаги се възползват от тях.

На база всичко това е нормално компаниите да дават поощрения. От всичко това печелят не само те, но и клиентите им. Надяваме се, че нашата статия Ви е помогнала да откриете правилните оферти за футбол и пожелаваме на всички читатели успех в онлайн залаганията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички