Нов скандал - от "Зауерланд": Кличко не ни допусна до пресконференцията след мача


Нов скандал - от "Зауерланд": Кличко не ни допусна до пресконференцията след мача

4200 0

Промоутърската компания "Зауерланд Ивентс" обяви, че двама нейни представители не са били допуснати на пресконференцията след мача на своя боксьор Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко в събота срещу неделя.

"До 2,30 часа през нощта ние бяхме в болницата, каза изпълнителният директор на компанията Кристиан Майер пред "Билд".

В прессъобщение от "Зауерланд" уточниха още: "Ние молим за разбиране, защото е нормално да останем с боксьора си, докато не се уверим, че всичко е наред с него. Поздравления за успеха на Владимир Кличко. Искаме също да направим следното уточнение: За съжаление, не бяхме в състояние да вземем участие на пресконференцията след мача. Причината: Кале Зауерланд и Кристиан Майер бяха единствените представители на нашата компания, които успяха да влязат и да присъстват на боя. Други наши представители, които биха могли да ги заменят, не бяха допуснати нито на пресконференцията, нито на мероприятието. А Кале и Крис Майер съпроводиха Пулев в болницата", се казва в съобщението.

Поводът за реакцията бе изказването на мениджъра на Кличко Бернд Бенте, че от "Зауерланд" са "жалки неудачници", след като никой от тях не е присъствал на пресконференцията след мача, загубен от техния боксьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички