Nostrabet разказва: Основите на футболните залози


Nostrabet разказва: Основите на футболните залози
Снимка: Архив

17096 0

Футболът, тази велика игра, която ни кара не просто да преживеем победата и да бъдем на терена, а и е повод за толкова много красиви емоции, продължава да е точно толкова вълнуваща, колкото и с първия гледан мач. В един от предстоящите и много вълнуващи сезони, при това по анализа на всички фенове.

Препоръчваме да се възползвате и от специалните предложения на анализаторите от букмейкъра Бетано тук  - nostrabet.com/betano-bonus-kod за още по-добри условия и игра без риск. Най-вероятно бонусите ще са добре дошли, особено след като днес платформите на различните оператори са пълни с огромно и необятно количество пазари. Да не забравяме, че и благодарение на интернет имаме пълната свобода не само да правим залози, а да ги контролираме, отменяме и променяме, дори по време на самото спортно събитие. Нека обаче обърнем внимание на основните възможности, които най-често се срещат:

Един от най-елементарните залози е този, който се маркира с 1, х или 2. С други думи, победа за домакините, равен или победа за гостите. Този пазар е повече от популярен и не би могъл да затрудни абсолютно никого. Все пак и в зората на букмейкърските пунктове беше един от най-често срещаните. По-добрата разновидност е множествения залог, където може да изберете няколко срещи и да ги обедините с един залог, като няма да ви се налага да отделяте допълнителни средства. Все пак не забравяйте, че рискът се повишава, както и коефициентите.

Азиатския хендикеп е също популярен, но елиминира равенството от уравнението. Тоест тук заявявате, че или ще има победа или ще има загуба, при равен резултат ще се върне вашият залог. Разбира се, това определено е предпочитан залог, но не забравяйте, че коефициентите могат да се различават. Азиатският хендикеп с коефициенти може да се разчита и като традиционните под/над залози, но в платформата на анализаторите ще откриете много примери за тях и препоръчваме да се запознаете.

Ако смятате, че първото полувреме на играта ще е по-вълнуващо, спокойно може да кажете какъв ще е резултатът в този времеви период и букмейкърът ще уважи вашето искане. Другият вариант е просто да кажете какъв е ще края до последния съдийски сигнал.

Залозите Двоен шанс отговарят на името си - избирате дали един отбор ще спечели или ще направи равен, но не може да изберете, че и двата отбора ще спечелят, теоретично това не е никаква опция.

Голмайстор също е доста добър пазар, особено ако очаквате от един футболист да направи хеттрик или да бъде дори по-щедър към противника. Тези коефициенти наистина са изкушаващи, но трябва да сте много сигурен в уменията на играча.

Възможно е да сте чували и за парлей залозите, които практически позволяват да направите комбинация от няколко спорта: баскетбол, тенис и футбол на едно място. Въпросната селекция е наш пример и изобщо не е задължителна, но ако искате да си подарите едно интересно спортно събитие - спокойно може да го направите. Точно като множествения залог, тук трябва да сте изпълнили и завършили всички прогнози с успех.

Ако пазарите не ви стигат - признаваме, че има още много и информация за тях, както и примери, може да откриете директно в платформата на анализаторите - възползвайте се от предложението за създаването на залог. Предложете на букмейкъра своята визия за игра и ако е сред реномираните брандове, той ще изготви специален коефициент за вас.

Въпреки неограничените възможности ще напомним, че преди всичко трябва да играете отговорно и разумно. Все пак забавлението винаги трябва да е на първо място, за печалбите трябва и малко късмет от футболните богове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички