Нокаут за Пулев? Изненадваща победа на Джонсън? Ето какво казват букмейкърите


Нокаут за Пулев? Изненадваща победа на Джонсън? Ето какво казват букмейкърите
Снимка: БГНЕС

14146 0

Кубрат Пулев срещу Кевин Джонсън е топ събитието на седмицата в българския спорт, като безспорно мачът се очаква с голям интерес. Това е последната среща на българина преди да се изправи в битка за световната титла в тежка категория на IBF в края на годината, а американецът ще е последният тест за родния представител. Срещата може да следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Гала-вечерта на братята Пулеви в "Арена Армеец" ще бъде следена от милиони у нас и по света, а главното събитие предлага и много различни пазари за любителите на спортните залози.

Кубрат е абсолютен фаворит в битката, като коефициентът за негова победа е около 1.05 - по-нисък дори от битката му срещу Самюъл Питър. Изненадващата победа на Джонсън пък е оценена на цели 21 пункта, което го прави тотален аутсайдер в мача.

КУБРАТ ПУЛЕВ - КЕВИН ДЖОНСЪН НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Според букмейкърите, най-вероятният изход от срещата е Пулев да спечели с нокаут - 1.57. Победа по точки за българина е оценена на 2.40, а по същите показатели ставката за Джонсън е една и съща - 23.

Рундът, в който се очаква Пулев да свали своя съперник, е между 5-о и 8-и, като в тези рундове ставката за нокаут в полза на родния представител е 10.

Спектакъла с участието на Кубрат Пулев може да следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички