Наша състезателка по бадминтон се нуждае от 20 000 лв., за да се бори за участие на Параолимпийските игри


Наша състезателка по бадминтон се нуждае от 20 000 лв., за да се бори за участие на Параолимпийските игри
Снимка: Фейсбук/Личен архив

1904 0

Нашата състезателка по бадминтон Емона Иванова се нуждае от 20 000 лева, за да сбъдне мечтата си, а именно да участва на Параолимпийските игри в Париж.

Младата жена страда от Spina Bidifa – вродена аномалия в развитието на гръбначния стълб и гръбначния мозък. Момичето е било изоставена от родителите си и е израснала в различни институции. Въпреки това обаче тя не се отказва от голямата си любов – бадминтона.

"Аз съм от малка сама, нямам подкрепа. Всяко нещо, което съм искала в този живот, съм го постигнала с двете си ръце и акъла, който имам в главата. Аз съм изоставена от родителите, живяла съм в институции. И знам какво е човек да се бори. Тук ми трябва подкрепа, помощ.", споделя Иванова пред bTV.

Емона започна годината с медали, а навръх Великден, си пожелава 2024-а да бъде годината на сбъднатите мечти и участие на Параолимпийските игри в Париж.

"Грубо около 20 000 лв. са ни необходими, за да осъществим мечтата. Да отидем на тези турнири, да дадем най-доброто от себе си и да се класираме. Даже аз съм сънувала, че съм на Параолимпиадата. Като говоря – настръхвам. Това може би е нещото, което най-много искам в този живот. С тази мисъл лягам и ставам всеки Божи ден - да отида на Параолимпиадата", споделя най-искрено тя.

Как можете да помогнете на Емона Иванова да постигне мечтата си вижте ТУК.

IBAN: BG90STSA93001525760746

Емона Иванова

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички