Най-добрите стратегии за 20 Супер Хот – слот от EGT


Най-добрите стратегии за 20 Супер Хот – слот от EGT
Снимка: Архив

3776 0

Играта 20 Super Hot е създадена от провайдъра Euro Games Technology (EGT) и предлага на играчите 5 колони, в които се въртят различни плодови и други символи. Този слот е с 20 печеливши линии, така че имате достатъчно шансове, така желаните комбинации да се появят на екрана. За да не загубите много обаче, е добре да мислите стратегически. За начало не се препоръчва да тръгвате с високи залози, защото може да изразходвате бързо всичките ви пари.

Играейки с най-ниският залог от 0.20 ст. на линия, ще проверите волатилността на играта или иначе казано, ще разберете каква е честотата на изплащания на печалби. При положение, че късметът е на ваша страна, може да опитате да вдигнете малко залога си, но това трябва да става постепенно, и без да рискувате с максималния допустим залог. Вие имате шанс да играете напълно безплатно на 20 Супер Хот в сайта Silinetbet, където е поставена демо версия на играта.

Имайте предвид, че демо игрите, се играят с виртуални пари и не губите нищо, така че можете да ги опитате, за да разберете на какъв принцип работят, какви печалби изплащат, кои са печелившите комбинации от символи, има ли джакпоти и много други важни за играчите неща.

Контролирайте банката в играта

Банката са вашите пари, които имате на разположение. Най-лесният начин да ги опазите в дългосрочен план, е да бъдете внимателни при залаганията. Така например, ако сте спечелили добра сума пари, не е нужно да я проигравате, а е по-разумно да си я приберете. В случай, че губите пък не бива да се опитвате да избиете загубите извършвайки нови депозити. По-добре приключете, преди да свършат парите Ви и оставете малко от тях в акаунта Ви за друг път.

Този вид стратегическо мислене в 20 Супер Хот, ще Ви помогне да си спестите много главоболия, и в крайна сметка да контролирате ефективно банката Ви, така че да не фалирате по най-бързия начин. Разумната игра е в основата на стратегията, за която Ви информираме в тази публикация.

Използвайте функцията за удвояване разумно

20 Супер Хот, както и много други ротативки на EGT, предлагат функция за удвояване на печалбата, която Ви отвежда в отделен рунд, където да познавате цвета на обърнати с гръб карти. Тази опция се задейства, след като имате отбелязана печеливша линия, но не забравяйте, че ако не дадете правилна прогноза за картата, ще изгубите всички пари. Препоръчва се да опитате късмета и за по-малки печалби от 1.00 / 2.00 лева, отколкото при достигане на по-големи изплащания. Не бива да бъдете алчни, ако искате да вземете максимума от тази слот игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички