Над 180 деца във Варна участваха в "Спортни звездички" с ДЗИ


Над 180 деца във Варна участваха в "Спортни звездички" с ДЗИ
Снимка: Thinkstock

1379 0

Спортните празници за ученици са инициатива на застрахователната компания, насочена към младежите за насърчаване на устойчивия и здравословен начин на живот.

"Спортни звездички" 2014 стартира в морската столица с участието на 15 отбора с ученици от 4 клас. Децата се включиха в различни спортни състезания, за които получиха много и атрактивни награди. На събитието присъстваха представители на Община Варна, Регионален инспекторат по образование – Варна и други.

Спортни звездички продължава своя маршрут със следваща спирка Бургас.

Програма:

23.10.2014 г., 13,00 ч. - Бургас, зала "Младост"

28.10.2014 г., 16,00 ч. - Пловдив, зала "ПУ Отец Паисий"

30.10.2014 г., 16,00 ч. - Стара Загора, зала "Иван Вазов"

"Спортни звездички" е една от инициативите, обединени под името "Моето ДЗИ", които са насочени към децата и младежите с цел развиване и насърчаване на устойчив и отговорен начин на живот чрез спорт, двигателна активност и изкуство. „Моето ДЗИ“ цели по интересен и разбираем начин да допринесе и за повишаване на информираността и застрахователната култура на подрастващите.

В това направление дружеството и неговите партньори са провели: Национален конкурс за детска рисунка "Безопасността на пътя с ДЗИ", "Откритите уроци" на ДЗИ с участието на любими спортни звезди, участие със спортни дни в рамките на "София диша" и др. Стремежите на "Моето ДЗИ" са да утвърди дългосрочни взаимоотношения с учебните заведения и младото поколение по отговорен и устойчив начин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички