Мотошоу край Елин Пелин събра средства за болно дете


Мотошоу край Елин Пелин събра средства за болно дете

1366 0

В два последователни дни на 13 и 14.05.2017 г. се проведе третият кръг от BG Enduro Championship. Организатор на събитието беше мото клуб MG Racing със съдействието на Община Елин Пелин. Състезанието се проведе край с. Нови хан, местност Студеница, в два кръга: на 13 май - навигация и на 14 май - затворено трасе.

В надпреварата тази събота и неделя се включиха над 100 участника от цялата страна, любители на моторите и силните усещания.

Специален гост на събитието бе г-жа Ели Цветанова, заместник-кмет на Община Елин Пелин с ресор „Образование, хуманитарни и социални дейности“. Тя връчи и наградите на финалистите, като първа сред жените беше Йоана Симеонова. При мъжете първо място в клас „Про“ зае Тодор Кабакчиев, в клас „Експерт“ победител бе Михаил Митов, в клас „Сеньори“ стана Стоян Пачарозов, а в клас „Хоби“ първото място беше за Мариян Николов.

Средствата от таксите на участниците, които се събраха на мото състезанието, ще бъдат дарени на малкия Миро, който страда от тежка форма на детска церебрална парализа и се нуждае от спешна операция в Полша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички