ММА боец: Макгрегър първо трябва да се изправи срещу мен преди да търси реванш с Хабиб


ММА боец: Макгрегър първо трябва да се изправи срещу мен преди да търси реванш с Хабиб
Снимка: Getty Images/Gulliver

1270 0

ММА боецът Ал Якинта е на мнение, че голямата звезда на UFC Конър Макгрегър първо трябва да се бие с него преди да търси реванш с Хабиб Нурмагомедов. Припомняме, че през октомври Макгрегър бе победен от Нурмагомедов в четвъртия рунд, а сега ирландецът търси реванш.

"Ако Конър си мисли, че ще получи реванш преди мен, смятам, че това е глупост. Аз съм човекът, през когото трябва да премине, за да получи реванш с Нурмагомедов. Няма как да получи незабавен реванш, та той загуби след отказване", сподели Ал Якинта.

През уикенда Ал Якинта успя да победи американеца Кевин Лий по точки след пет рунда. Докато Макгрегър очаква реванш срещу Нурмагомедов, дагестанецът от своя страна е на мнение, че двубой срещу боксьора Флойд Мейуедър би бил два пъти по-интересен.

Междувременно Хабиб Нурмагомедов изуми всички със свое изказване, което бе определено от мнозина като сексистко. Звездата на UFC смята, че жените трябва да се бият вкъщи, а повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички