Млад спортист №1: През 2016-а чакам квота за Рио и добър български бокс


Млад спортист №1: През 2016-а чакам квота за Рио и добър български бокс

1747 0

"През 2016-та се надявам на квота за Олимпиадата в Рио и да покажем добър български бокс”. Това каза избраният за най-добър млад спортист на 2015г. в анкетата на Viasport Даниел Асенов, предаде БГНЕС.

Европейският шампион по бокс за мъже в кат. до 52 кг спечели приза за най-добър млад спортист на България за 2015 година.

"Чувствам се като шампион. Благодаря на всички, които ме избраха. Много съм щастлив и радостен от това признание. Успехът ми от 2015 година вече отшумя, а през 2016-та година си пожелавам да взема квота за Рио и да покажем добър български бокс", коментира младокът.

"Работим с новия треньор от една седмица и правим много тежки и сериозни тренировки. Ще видим нивото си обаче на турнира "Странджата”. Треньорът ни учи на много нови неща, но на турнира ще се направи преценка ще продължим ли с него или не. Димитър и Тодор Мутафови са хората, без които нямаше да стигна до никъде. Те са ме научили на всичко. Научиха ме да уважавам и обичам хората и на много други неща”, каза Асенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички