Мениджърът на националния с плашещи вести за Боряна Калейн: Бъдещето ѝ е неизвестно


Мениджърът на националния с плашещи вести за Боряна Калейн: Бъдещето ѝ е неизвестно
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5355 0

Главният мениджър на националния отбор на България по художествена гимнастика индивидуално Бранимира Маркова оповести неприятни новини за Боряна Калейн. Бъдещето ѝ остава неизвестно.

"Боряна се чувства по-добре, за момента. Трябва да се говори с нея и все още не знам какво решение ще вземе. След първото си състезание в Тарту тя прекъсна тренировките си. Това, което според мен й липсва, е постоянство, за да може да запази спортната си форма.

За момента състезанията са едно след друго и ако тя реши да продължи, ще трябва да тренира много усилено, за да може да се справи" - започна Бранимира Маркова в интервю за БНР.

Няколко дни преди старта на СК в "Арена София" Калейн сподели, че няма да участва заради здравословно неразположение. Така тя трябваше да бъде заместена в отбора от Ева Брезалиева.

"Заради оттеглянето на Боряна се наложиха някои промени. В първоначалните ни планове беше заложено тя да вземе участие както тук, така и на другите Световни купи. Сега давам равен шанс на всички, защото в Ташкент планирам да участват Татяна Воложанина и Магдалина Миневска, в Баку - Ева Брезалиева и Стилияна Николова" - допълни още Маркова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички