Мейуедър бяга от бой с Амир Хан


Мейуедър бяга от бой с Амир Хан
Снимка: Getty Images/ Guliver

1839 0

Амир Хан е казал на Мани Пакиао "горе главата", ако иска да се бори отново с Флойд Мейуедър. Двубой между тях другно ще се състои, тъй като американската суперзвезда го избягва.

Бившият световен шампион Хан призна, че има желание да се изправи на ринга срещу бившия си спаринг партньор. Мейуедър победи Пакиао в "мача на века" миналия месец и сега се колебае да обяви следващия си съперник. Ако бъде пренебрегнат от Мейуедър, Хан с удоволствие би приел евентуален мач срещу Пакяо,който бе негов партньор под ръководството на бившия му треньор Фреди Роуч.

Британският боксьор обаче настоя, че сделката ще бъде дълъг процес, особено заради проблемите с рамото, които има Пакиао.

"Ако Мани иска да се бием, това ще се случи. Единствената битка, от която съм заинтересован обаче е тази с Флойд Мейуедър. Всичко останало са само слухове и спекулации. Не съм говорил с Мани за бой в Дубай, нито пък за наши лагери, така че това не е вярно", сподели Хан.

"Вижте, ако Мани иска да се бие, можем да го направим. Предложих това на него и на неговия екип в миналото, но те отхвърлиха", добави още той.

Хан победи Алгиери след единодушно решение за точките, за да осъществи петата си порена победа от 2012 г. насам, но все пак бе разочарован от преставянето си. 28-годишният боксьор не се отказва от мечатата си за двубой с Мейуедър и настоя, че това е битката, която иска.

"Флойд очевидно ме избягва. Това е битката, която искам. Постарах се да вляза в полусредна категория, не знам какво повече да направя", призна 28-годишният боксьор.

Хан междувременно си взе почивка от бокса докато показваше своя нов Range Rover, който има псевдоним 'King Khan' на предния капак.

Той показа новото си возило във видео пост в социланата мрежа Instagram и изпрати послание към младите почитатели, като им казваше да работят усилено и да останат фокусирани и така те ще бъдат възнаградени. Видеото на Хан бе с надпис: "The King Khan edition Range Rover. Това е, което усърдната работа ти дава. Послание към всички деца, които искат хубави играчки - работете здраво и бъдете прецизни."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички