Макгрегър сигурен в победата: Ще нокаутирам Мейуедър до четвъртия рунд


Макгрегър сигурен в победата: Ще нокаутирам Мейуедър до четвъртия рунд
Снимка: Guliver/GettyImages

1283 0

Звездата на UFC Конър Макгрегър се закани да нокаутира Флойд Мейуедър до края на 4-ия рунд в боксовия мегасблъсък между двамата, който ще се проведе на 26 август в Лас Вегас.

Миналата вечер двамата се изправиха лице в лице за първи път в Стейпълс Сентър Арина в Лос Анджелис пред 20 хиляди зрители, като ирландецът демонстрира обичайното си нахакано поведение, докато съперникът му запази ледено спокойствие.

"Няма друг вариант, освен неговата 0 да си отиде (бел. ред. Нула загуби за Мейуедър в професионалната му кариера). Малките му крака, малкото му тяло, малката му глава. Ще го нокаутирам в 4 рунда, запомнете думите ми. Той не се изправял срещу подобно движение, сила, ярост. Той се е бил само с хора, които се страхуват от него. Не се плаша от ограничените правила на този бой, това е 1/4 бой. Ако беше истински бой, нямаше да продължи и един рунд", закани се Макгрегър.

Непобеденият в 49 мача Мейуедър от своя страна напомни на съперника си за загубата му от Нейт Диас в октагона.

"Знаем, че г-н "предавам се" обича да се отказва и ще го направи отново. Отиваш си или по гръб, или по лице. Как предпочиташ да си заминеш? Той може да е 7-цифрен боец, може даже да е 8-цифрен, но аз съм 9-цифрен боец", заяви американецът, показвайки чека си за 100 милиона долара от последния си боксов мач.

Промоцията на мача между Мейуедър и Макгрегър продължава днес в Торонто, утре в Ню Йорк и завършва в Лондон този петък.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички