Къде да гледаме любимите си мачове на живо?


Къде да гледаме любимите си мачове на живо?
Снимка: iStockphoto

2186 0

В днешно време футболният фен има доста опции, за да гледа любимите си футболни мачове на живо. Българският футболен запалянко може да проследи най-интересните шампионати в Европа и много турнири от целия свят в родния ефир. В последните години се появиха много спортни канали, а те дори стават все повече, като благодарение на тях имаме възможност всеки уикенд да се наслаждаваме на богатия избор от мачове на живо по телевизията. Програмата за  мачовете по телевизията днес и утре ще ви запознае с актуалните футболни срещи, които ще се предават на живо в родния ефир. Богатата на информация програма ще ви информира и за много други спортове, които може да гледате пряко по телевизията като тенис, баскетбол и т.н.

Коя телевизия държи правата на Висшата лига и efbet Лига?

Английската Висша лига и българското първенство efbet Лига са най-гледаните футболни шампионати у нас. Каналите на Диема Спорт, която е част от Нова Броудкастинг Груп, излъчват в родния ефир двубоите от тези първенства. Наскоро Диема Спорт пусна свой трети канал, за да може да предава още повече футбол – немската Бундеслига и Втора Бундеслига, както и спортове като Формула 1, Бокс и др. За съжаление каналите не се предлагат безплатно, като трябва да заплатите на вашия кабелен оператор допълнителна такса, тъй като са част от платения пакет Diema Extra.

Къде може да гледаме Серия А и Примера Дивисион?

Испанското и италианското първенство също са едни от най-предпочитаните за наблюдаване първенства. Отбори като Ювентус, Милан, Интер, Рома, Реал Мадрид и Барселона имат много фенове у нас. Няма как българският фен да не може да гледа мачовете на тези тимове по телевизията, като и тези шампионати не са налични за българския зрител безплатно. Вие трябва да си закупите пакета MAX Sport Plus, като каналите на Макс Спорт ще ви предоставят възможността да гледате на живо двубоите от Серия А и Примера Дивисион. Мачовете от Ередивизи, турнирите за националите купи на Италия, Франция и Турция, двубоите от Копа Либертадорес и Копа Судамерикана също се предават в каналите на Макс Спорт, така че определено имате богат избор от шампионати по телевизията, ако си закупите MAX Sport Plus. Добрата новина е, че може да гледате Серия А и Ла Лига на живо безплатно в интернет. Онлайн букмейкърите предлагат услугата live stream за всеки регистриран играч и някои сайтове излъчват тези големи първенства на живо.

Как да гледаме футболни мачове на живо в букмейкърите?

Сайтовете за спортни залагания предлагат услуга пряко предаване с цел да засилят интереса на залагащите да се регистрират. В големи букмейкъри като bet365 и efbet се предлага в раздел На живо възможност да гледате спортни събития в реално време, като мачовете от Ла Лига, Серия А, френската Лига 1, португалското първенство и много други се излъчват. За целта вие трябва да имате регистрация в дадения букмейкър. Също така е нужно да разполагате и с баланс по сметката или да сте направили залог в последните 24 часа. По този начин ще сте в състояние напълно безплатно да гледате футболни мачове и много спорт на живо с добра картина.

Може би ще си зададете въпроса защо да се регистрирам в букмейкър като може да намеря линк за мача в интернет. Истината е, че много от линковете за мачове на живо в интернет често забиват и са претрупани с реклами. В онлайн букмейкърите прякото предаване на спортни събития почти никога не забива и не трябва да премахвате досадните реклами. Също така само с един клик може да смените излъчваната среща и да превключите на друг мач или тенис, баскетбол и т.н. Определено е доста по-удобно да се гледат футболни мачове на живо в лицензирани букмейкъри за България.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички