Кубрат разкри от какво се е лишил, за да набие Чисора


Кубрат разкри от какво се е лишил, за да набие Чисора

2331 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се е лишил от всякакъв контакт с жени, включително и с любимата си Андреа, за да се настрои и да се подготви за победата над Дерек Чисора, която постигна снощи. Кобрата се наложи над британец а с 2:1 съдийски гласа.

Преди мача Пулев бе посетен от коренспондент на Sportbox.ru на тренировъчния му лагер в Кинбаум и бе запитан помагат ли жените в тренировките и в подготвоката за важни битки.

"Да, жените са една от основните теми за нас, мъжете, но в тренировъчния процес бих казал по-скоро, че те вредят. Затова съм се уединил и мисля само за тренировките и за мача. Само това ме интересува, това е моята цел. Концентрирам се върху работата, защото съм професионалист. Гледам да няма излишни хора да пречат на процеса и да ме разсейват", сподели боксьорът ни.

Кобрата говори и за това как се отнася към скандалите и провокациите от страна на съперника му.

"Смятам, че всякакво шоу повдига интереса към бокса. Но има време за шоу, има време и за бокс. При това шоуто не бива да стига извън рамките на позволеното. Затова не гарантирам добро здраве на Чисора", казва Пулев.

"Уважавам шоуто и шоумените, но, за съжаление, имам различен стил. Аз съм сдържан и уважавам противниците си", призна още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички