Кубрат Пулев: Ще покоря света!


Кубрат Пулев: Ще покоря света!

6036 3

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев изрази голямото си задоволство, ще е подновил договора си с немската промоутърска агенция "Зауерланд".

Sportline.bg припомня, че вчера излезе официална информация, че Кобрата остава с немската компания, въпреки че дълго време се спекулираше с неговото напускане, което нямаше да е без резон.

"Зауерланд" не подготви максимално добре нашия боксьор за срещата с Владимир Кличко, а освен това мнозина изразиха опасения, че срещата е твърде рано за Пулев, който не се беше изправял срещу топ боксьор преди Кличко.

Въпреки това Пулев изрази увереност, че с новия договор той ще продължи да трупа опит и един ден ще бъде световен шампион.

"Щастлив съм, че поднових договора си със "Зауерланд". С тяхната подкрепа отново ще достигна най-добрата си форма. Заедно ще покорим света!", закани се Кубрат.

Кубрат Пулев не скри и адмирациите си към своя нов треньор Ули Вегнер, с когото ще трябва да се завърне на ринга след тежкия нокаут от Владимир Кличко през ноември.

"Нямам търпение да започна работа с Ули Вегнер. Той е един от най-добрите в работата си. Опитът му ще бъде безценен в борбата ми да стана световен шампион", заяви Кобрата.

Досега Пулев се подготвяше с треньора Ото Рамин, но с оглед на амбицията си да се развива се прехвърли при Вагнер, който досега работеше с боксьори от средна и полутежка категория.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички