Кубрат Пулев: Искам само едно нещо от българската публика


Кубрат Пулев: Искам само едно нещо от българската публика
Снимка: БГНЕС

1310 0

Кубрат Пулев за пореден път обяви, че е напълно готов за грандиозния дуел в "Арена Армеец" на 3 декември срещу бившия световен шампион Самюел Питър.

"Напрежение винаги има, но имам достатъчно опит и това не ми пречи. Концентриран съм да изпълня задачата си - победа. Разбира се, от голямо значение е подкрепата на публиката и аз искам единствено да я получа.

Готов съм за мача, подготовката мина прекрасно във физическо и спарингово отношение. Треньорът ми също е доволен. Питър е добър боксьор, но аз ще покажа, че съм по-добър и по-класен.

В бокса всичко е важно, а аз имам достатъчен баланс и винаги съм готов за тази битка, защото тренирах много време технически и наистина съм доволен от работата си", каза Пулев на официалната пресконференция.

Неговият противник - Самуел Питър, очаква страхотно шоу и заяви, че ще спечели двубоя в събота: "Щастлив съм, че съм в България. Тук съм за победата. Ще спечеля. Ще вложа всичко, за да победя. Аз съм роден шампион", каза Нигерийския кошмар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички