Кралев отвърна на Василев: Отвратен съм от тази омраза, злоба и клевети


Кралев отвърна на Василев: Отвратен съм от тази омраза, злоба и клевети
Снимка: Колаж: Sportlive, Снимка: Lap.bg

1199 0

Бившият спортен министър Красен Кралев отговори на действащия министър на спорта Радостин Василев, който го обвини в "корупция в особено големи размери". Кралев определи обвиненията на Василев като "празни приказки" и заяви, че е "отвратен от тази омраза".

В неделя, в ефира на bTV, Радостин Василев призова Кралев да свали депутатския си имунитет, за да започне разследване срещу него. Красен Кралев отвърна, че няма проблем да свали имунитета си, ако се установи, че са извършени нарушения от него, които са престъпление.

"Това са абсолютно празни приказки. Разбира се, че не съм викан (в прокуратурата). Има си ред, по който един имунитет може да бъде поискан. Това са празни клевети. От една година ровят по кашоните и приказват глупости без доказателства.

Отвратен съм от тази омраза, злоба и клевети. Конфликт с Радостин Василев нямам. Той има конфликт със спорта и федерациите.

Ясно е, че не могат да ни простят това, което е направено. Нито 500-те милиона, които са инвестирани в спортна инфраструктура. Нито медалите, които печелехме по света. 7 нови зали за вдигане на тежести построихме и затова сега ги имаме тези успехи в щангите.

Когато спортът очаква от теб конкретни резултати и ти няма с какво да се похвалиш, тогава започваш да рушиш предния авторитет, за да изграждаш свой собствен", каза бившият спортен министър Красен Кралев в предаването "Лице в лице" по bTV. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички