Крайно разочарование - "гаджето" на Кристиано Роналдо се контузи в мача на века (ВИДЕО)


Крайно разочарование - "гаджето" на Кристиано Роналдо се контузи в мача на века (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

6408 0

По невероятно неприятен начин – с контузия, завърши толкова дълго очакваният мач в тежка категория между двама от най-големите кикбоксьори в света – действащият световен шампион Рико Верхувен и легендата Бадр Хари, който по едно време беше сочен като „гадже” на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.

Явен фаворит в мача беше Верхувен, предвид факта, че Бадр Хари на няколко пъти се отказваше от активна състезателна кариера, но винаги се завръщаше след известни паузи. В интервютата преди голямата гала вечер Верхувен изрично подчерта, че точно тези паузи са извадили Хари от бойна кондиция. Въпреки че на практика беше без мач от две години насам, мароканецът беше достатъчно голям дразнител за световния шампион – преди днешната среща той имаше 106 победи в 119 мача, при 12 загуби и 1 равен мач. Този актив на Златното момче го прави чисто статистически най-великият кикбоксьор в K1 Gran Prix.

Срещата имаше такъв заряд, че феновете на двамата се сбиха преди началото на мача. Двамата започнаха по-предпазливо, но в течение на първия рунд Хари успя на няколко пъти да нацели Верхувен със страхотни прави в лицето и му разкървави носа. В началото на втория рунд Верхувен атакува по-успешно, но ритна лошо Хари в слабините – непозволен удар, а след това мароканецът издебна момента си и пак нацели Верхувен с юмрук в лицето. И точно в този момент дойде нещастието – при поредния сблъсък Рико Верхувен заби коляно в дясното рамо на Бадр Хари, чиято дясната ръка се отпусна сякаш беше от гума и с това толкова чаканият мач приключи злощастно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички