Кой е фаворитът на букмейкърите за голмайстор на Висшата лига през сезон 2021/22?


Кой е фаворитът на букмейкърите за голмайстор на Висшата лига през сезон 2021/22?
Снимка: Getty Images/Guliver

1201 0

Висшата лига на Англия е едно от най-следените първенства в целия свят. В шампионата присъстват забележителни играчи, които се отличават със своето страхотно представяне. Онлайн букмейкърите вече пуснаха залози за голмайстор на лигата за сезон 2021/22, а ние ще разгледаме основните претенденти, на които можете да заложите. А сега е време да преминем към прегледа, за да се ориентирате в коефициентите и предложенията на операторите.

Мохамед Салах (Ливърпул)

Най-спряган за голмайстор на английското първенство е Мохамед Салах от Ливърпул. Повечето бетинг сайтове оценяват шансовете му с коефициент 5.00, тъй като играчът се представя брилянтно и със сигурност има възможността да вкара най-много голове този сезон. Вие можете да се възползвате от sesame бонус нов клиент, и да залагате на него и отбора му. Ако късметът работи на ваша страна, ще грабнете немалко пари от залога ви.

Ромелу Лукаку (Челси Лондон)

Белгийският нападател също е сред фаворитите за голмайстор в Англия. Букмейкърските къщи, са предоставили коефициент 5.50 за него, а това не е никак малко. Имайки предвид големите възможности на този играч, е напълно нормално да прогнозираме, че именно той ще бележи редовно във Висшата лига, и ще заслужи първото място. Какво ще се случи, предстои да разберем. Разбира се, имате възможност да го изберете, във всеки сайт за спортни залози.

Хари Кейн (Тотнъм Хотспър)

Острието на „шпорите“ Хари Кейн носи прякора „урагана“, защото може да изригне във всеки един момент и да порази противниковата врата. В този ред на мисли, не е никак случайно, че букитата са предоставили коефициент 5.50 за това той да бъде голмайстора на лигата. Разбира се, можем да гадаем, дали този сезон ще успешен за Кейн, но пък предложението си го бива.

Бруно Фернандес (Манчестър Юнайтед)

Португалецът е доказвал своята голова мощ, в не един или два мача на Ман. Юнайтед. Това е и причината да бъде сред възможните варианти за голаджия номер 1 в предстоящия сезон на английския шампионат. Ставката за полузащитника е 8.00 и залагащите могат да потърсят изненадата. Разбира се, няма да се учудим, ако Фернандес отбележи голям брой голове.

Диего Жота (Ливърпул)

Ако пък искате да потърсите още по-висок коефициент и съответно изненадата в първенството, е възможно да предвидите, че Диего Жота от Ливърпул ще свърши прекрасно своята работа на терена, и ще порази най-много пъти вратите на съперниците си. Коефициентът за него се върти около 17.00, а при правилно прогнозиране ще спечелите наистина добри пари. Ще се справи ли Жота в тежката конкуренция, е рано да се каже, макар че сме сигурни в неговите безкрайни възможности на зеления килим.

Няколко думи в обобщение

Това далеч не са всички предложения на букмейкърите, така че не пропускайте да се запознаете и останалите имена, които могат да скъсат мрежите в Англия, и да станат голмайстори. Разбира се, желанието ни бе да Ви запознаем с футболистите, които имат най-големи шансове и го направихме по-горе. Сега оставаме да Ви пожелаем успешни прогнози, за да грабнете големите печалби, и в крайна смета да останете удовлетворени от избора си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички