Кои са най-популярните игри сред POWER сериите на EGT?


Кои са най-популярните игри сред POWER сериите на EGT?
Снимка: Sesame

1450 0

Все повече почитатели на ротативките знаят, че тази индустрия никога няма да излезе от мода. След като успяха да получат освежаване в интернет и нов облик. Вече не говорим само за класиките с плодове, погледът на аудиторията вече е насочен към различните тематики, специални символи, брой печеливши линии и още много други.

Анализаторите от Silentbet в момента знаят, че играта 40 супер хот демо е един от хитовете в Power серията на родното iGaming студио Euro Game Technology. Студиото отдавна е спрягано за фаворит на Балканите и в Европа, а не трябва да забравяме, че официално присъства на няколко континента, разширява дейност и в портфолиото си има доста спечелени награди. Не се изненадвайте, когато откриете, техни заглавия при някой онлайн казина в чужбина - родните експерти знаят как да създават игри.

Анализаторите предлагат да играем фаворита от серията напълно безплатно и с виртуална валута - тоест без никакви рискове, но както се досещаме, тази серия има над 50 заглавия, нека обърнем внимание и на някои от другите предложения в платформата. Макар и тук да има доста класически предложения, искаме да обърнем внимание на тематичните предложения, които също заслужават внимание.

Нека обърнем внимание на Mighty Sparta Epic Clash - след като египетските заглавия станаха популярни, повечето студиа започнаха да експериментират със създаването на други слотове. Спартанците в този случай ще предложат своето класическо занимание - битките. Тук ще открием, че някои от елементите напомнят много на филма 300 и персонажите също могат да се срещнат, но това не е официално заглавие на филма, въпреки това ще познаете някои от героите. Освен бойното снаряжение ще има и символи от картите - те са налични в доста ротативки.

Emperor`s Palace ще ни пренесе в Азия и ще ни запознае с традицията на изтока. Логично е, че там ще открием дракони, самураи и разбира се - самият император. Срещата с него е винаги приятна, защото е от особено щедрите герои. И все пак нека не забравяме къде се случва всичко - дворецът. Играта е с ниска волатилност, което означава, че печалбите ще са по-чести, но не с толкова висока стойност.

Едно от успешните заглавия, които ще откриете е Rise of Ra. Египетската тематика продължава да е сред фаворитите, а в това заглавие ще открием съркофази, символите на Анубис, както и някои от красивите стенописи. Графиката е 2D, но това не е проблем, дизайнерите са нарисували красиви символи. Тук имаме 5 барабана и 15 печеливши линии. Играта е с висока волатилност, освен това имаме и възможност да печелим безплатни врътки.

Versailles Gold ще разкрие големите богатства, които Френската империя инвестира в двореца. Някои биха казали, че това е заслуга на Мария Антоанета, но няма да изпадаме в такива подробности. Интересното е, че кралят е специален и при печеливша линия с него ще останете очаровани от срещата. Други специални символи са кралицата, кардиналът, присъства символа на златната каляска, а останалите са символи от картите. Тук имаме 5 барабана и 10 печеливши линии. Предложението е с висока волатилност, отново може да спечелите безплатни врътки, както и символи за по-сериозни джакпоти.

Напомняме на клиентите, че ротативките нямат стратегии и всичко се случва предимно с шанс и късмет, следователно се стремете да се забавлявате – условията са еднакви за всеки един клиент. Един съвет, ако някой ви заяви, че знае тайната на една ротативка – не му вярвайте. Историята е показала, че хората, които познават как работи една слот машина, никога няма  да издадат тази тайна. Следователно няма смисъл да търсите тайните на дадена игра – няма да ги откриете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички