Кои са най-популярните бонуси за различните спортове?


Кои са най-популярните бонуси за различните спортове?
Снимка: iStock/Guliver

1055 0

Индустрията за правене на спортни залози, предлагана от букмейкърите по цял свят, дължи до голяма степен своите успехи, на различните бонус програми. Редица брандове разполагат с такава селекция и точно по тази причина откриваме и пълен списък от анализаторите тук - https://efirbet.com/bonusi/ и идеята е, че след като конкуренцията става толкова висока, всеки оператор има индивидуална и различна селекция от предложения, която обаче може да се сравнява.

Какво обаче можем да открием в програмата на един букмейкър за по-безопасна игра. Все пак бонусите са точно това и в редица случаи ни предлагат достатъчно интересни възможности. Например ще открием, че всеки бранд разполага с така наречения начален бонус, който реално предоставя на всеки клиент възможността да се забавлява без риск, но същевременно с тези средства може да инкасира печалба, стига да изпълни основните изисквания. Такива има и е много препоръчително за всеки един клиент да ги познава.

Какви обаче са някои от популярните спортове и допълнителните бонуси. За футбола и баскетбола ще открием така нареченото ранно изплащане. С други думи, когато избраният отбор поведе с 2 гола или 20 точки – в зависимост от спорта – залогът се урежда като печеливш. Това е много добро предложение, защото в динамиката на един спорт сме свикнали размяната на лидерството да се случва в рамките на няколко минути. Освен това не е трудно да открием, че това е бонус, който може и да не се дава, но реномираните брандове го предпочитат в портфолиото.

Един от много приятните бонуси е безплатният залог. Какво представлява? В определени интервали и най-често на база активност, клиентът може да получи средства, с които да направи залог. Понякога има пълната свобода да избере спорта и въпросната среща, друг път тя може да е посочена от самия оператор. Каква е причината да е сред фаворитите? На първо място говорим за липсата на условия. Залогът е единичен и при успех, клиентът получава чистата печалба – само печалбата, но не и стойността на залога – в своята сметка. Същата няма допълнителни условия за превъртане и е повече от добра идея, особено след като повечето клиенти винаги искат да играят без никакви рискове.

Не всички бонуси се обвързват с предоставянето на средства. Някои са съобразени около възможността за един човек да се наслади на истинските предизвикателства и да потърси някои много по-добри и интересни опции. Които между другото не могат да разочароват абсолютно никого. Например можем да открием, че при множествените залози има значително повишение на коефициентите, при това в зависимост от броя избрани срещи. В други специални моменти ще открием, че различните срещи и селекция от прогнози, може да получи същото внимание, като самият оператор, познавайки много по-добре индустрията, избира и някои от най-важните дербита.

Впечатление прави и наличието на един бонус, който се смята за гаранция при отказ. Същият се предлага най-често при тениса, където контузиите могат да решат изхода на голяма част от срещите. В повечето случаи, когато избраният от нас атлет не реши да излезе на терена, залогът трябва да се смята за губещ. Някои брандове решават обаче да променят правилата и вместо това предоставят бонус за игра на същата стойност, позволявайки на клиента да продължи да се забавлява. Все пак отказът не е причина за негативния краен резултат, но обърнете внимание, че ако вашият избран атлет излезе на корта, докато противникът откаже, тогава спокойно вашият залог се смята за печеливш.

С други думи, един бонус може да представлява по-добри условия за игра, а в други случаи директно да бъде предоставен като средства за игра. Такива могат да дойдат на база активност, лоялна програма и други. Напомняме обаче, че докато играете с бонуси, може да се забавлявате, докато във всеки друг случай трябва да останете отговорни и разумни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички