Кои са най-често падащите се числа в Кено?


Кои са най-често падащите се числа в Кено?
Снимка: Thinkstock

1751 0

Кено е една от известните игри, които са много близки до лотарията. В нея избирате числа и се надявате те да се паднат при тегленето. Много играчи се питат, кои са най-честите числа, които се теглят при играта. Разбира се, не можем да отговорим на този въпрос категорично, тъй като това е игра на късмета, при която могат да се паднат различни цифри. Все пак е възможно да проследите числата от предишни тегления и по този начин да видите кои излизат по-често от други.

На какви числа се залага в Кено?

Има много суеверни хора, които залагат на своята рождена дата или на датата на някое значимо за тях събитие. Други пък предпочитат да издирят числата на щастието в исторически писания, за да ги заложат на Keno. В миналото китайците са вярвали, че числата 6 и 9 имат специална сила. Шестицата се е смятала за числото на несметните богатства, а деветката е била позната като императорското число. В Италия пък играчите обичат да залагат на цифрата 3, заради християнски вярвания. Разбира се, други нации пък имат различни виждания за късметлийските числа.

В България много залагащи на кено, предпочитат да залагат на числа спрямо зодията им. Така например се твърди, че благоприятните числа за Телеца са 16, 2 и 4, а за рибите 3, 7 и 9. Не знаем доколко може да се вярва на всичко това, но някои споделят, че наистина работи. В този ред на мисли, можете да видите, кои са щастливите числа принадлежащи към зодиакалния ви знак.

Често теглени числа в Кено

По-рядко теглените числа в кено, се определят като студени числа, а постоянно повтарящите се, са назовани като горещи числа. Най-добрият вариант да разберете кои са тези числа, е да прегледате историята на кено играта, в която е посочено, какви числа са били теглени в различните тиражи. Вие може да запишете студените и горещите числа и да ги имате предвид, когато играете.

Кено е игра с 80 числа и има голяма възможност номерата да не съвпадат с предишните тегления. В този ред на мисли, е добре да не се предоверявате на историята на числата, защото тя не ви гарантира печалба. Въпреки това много играчи използват подобен вид стратегия, тъй като я смятат за печеливша. Една бърза проверка в интернет сочи разнообразие на изтеглените числа. За някои хора има едни номера, които се появяват по-често, а за други важат други числа. В този ред на мисли всичко зависи най-вече от това, дали късметът работи на ваша страна, или напротив.

Няколко думи в обобщение

По-горе се опитахме да отговорим на запитването ви за най-често падащите се числа в кено. Реално погледнато нищо и никога не може да бъде сигурно. Все пак може да заимствате някой от споделените в публикацията методи, ако смятате, че те са добра идея. Тук е важно да ви предупредим, че кеното е хазартна игра и е много възможно да загубите реални пари. В този ред на мисли бъдете предпазили, когато играете и го правете предимно за удоволствие и развлечение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички