Кои са букмейкърите в България с най-разнообразни функции за залози?


Кои са букмейкърите в България с най-разнообразни функции за залози?
Снимка: iStock/Guliver

1408 0

Онлайн букмейкърите влизат в луда надпревара, когато става въпрос за привличането и задържането на играчите. Всеки букмейкър се стреми да предлага разнообразни функции за залози, за да може да удовлетвори желанието на клиентите си и да ги накара да продължат да залагат при него. Доставчиците за залагания в България не са един или два, а всеки от тях предлага на потребителите много функции към спортните залози като например пряко предаване на живо, създай залог и кеш аут.

Класацията на всички букмейкъри тук ще ви информира кои са водещите хазартни оператори в България. В следващите редове ще акцентирахме върху четири от най-популярните сайтове за спортни залози у нас, като за всеки по отделно ще разгледаме защо е предпочитан букмейкър от залагащите.

Bet365 - доказан лидер на пазара

Няма съмнение, че Bet365 е един от букмейкърите с най-разнообразни функции за залагане. Това бе първият хазартен оператор за български играчи, който пусна функцията Създай залог, известна още като бет билдър. Всеки фен на спортните залози има възможност на футболни мачове да построи собствен фиш на дадено събитие на база предлаганите пазари за срещата. Най-хубавото е, че тук може да изградите фишове на много високи коефициенти и при малко късмет само с 1 или 2 лева имате възможност да спечелите хиляди. Бет365 предлага на залагащите и Livestream на спортни събития – букмейкърът с най-много събития, които може да гледате на живо. Естествено, опция като Кеш аут също е налична в британския букмейкър, а дори може да правите частичен кеш аут на фишовете си, както и да правите промени в залога – да редактирате, премахвате или замествате селекции.

Не подценявайте и българските оператори

Букмейкърът Efbet е известен на клиентите с високите си коефициенти. Но това не стига на залагащите, за да го предпочетат пред останалите сайтове за онлайн залози. Поради тази причина Ефбет е добавил някои от най-важните функции за залагане. В сайта на букмейкъра има услугата Livestream – регистрираните потребители имат възможност да наблюдават спортни събития на живо с картина в реално време. Ако сте направили залог на някой тенис мач например, няма нужда да търсите линк за срещата, ако тя се предава в Ефбет. Родният букмейкър излъчва много футбол, тенис, баскетбол, волейбол и хандбал, като почти по всяко време има събития за наблюдаване. Също така Efbet предлага на играчите опцията кеш аут за спортни залози. При направен залог на живо винаги имате опцията да изберете дали в даден момент да затворите фиша си и да се задоволите с наличната сума, която ви дава като кеш аут. Освен това и при доста залози преди мач имате опцията Кеш аут, което е добре за залагащия.

Компанията за онлайн залози Winbet се стреми да не отстъпва на останалите букмейкъри по отношение на функциите за залози. Затова Уинбет от много отдавна предлага кеш аут на залозите. Малко по-късно букито пусна като функция и Създай залог. Това накара доста потребители да залагат в букмейкъра, тъй като коефициентите на бет билдъра са доста добри. През 2020-та година Winbet пусна и услугата пряко предаване, но за момента излъчва на живо единствено събития от света на електронните спортове.

8888.bg e най-новият хазартен оператор в България, но изпреварва други букмейкъри по отношение на предлаганите функции за залози. Още при стартирането си доставчикът на онлайн залози впечатли с разнообразните опции на спортни събития. Налична е функцията Създай залог, като може да включите доста атрактивни пазари във вашия бет билдър – брой голове за всеки от отборите, корнери, картони и др. В 8888.бг има пряко предаване на живо и винаги когато посетим букмейкъра са налични поне десет събития с картина в реално време в раздела за Live залози. Надали ще се изненадате, че букмейкърът предлага и опцията Кеш аут, което го прави силно предпочитан от залагащите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички