Кои еСпортове си заслужават според Winbet?


Кои еСпортове си заслужават според Winbet?
Снимка: Архив

1614 0

Най-удачното обяснение за това какво са еСпортовете е, че те представляват компютърни игри в мрежа, които се играят от различни състезатели и отбори. Игрите са от най-различни жанрове, като сред тях са екшъни, спортни, стратегически, ролеви, приключенски и други. В наши дни геймъри от цял свят сформират своите тимове и участват в турнири с огромни наградни фондове, стигащи до шестцифрени суми. Най-добрите печелят както пари, така и огромна слава.

Букмейкърите пък предлагат на залагащите да изпробват късмета си прогнозирайки състезанията за електронни спортове. Така например, ако преминете през Уинбет регистрация и депозирате пари в тази онлайн платформа, ще можете да отворите eSports раздела, където да залагате на събития от различни точки на света. Вие имате достъп до най-различни игри и надпревари.

Какви еСпортове предлага сайта на Winbet?

За да видите всички електронни спортове в Winbet, е необходимо да сте регистриран клиент, както обяснихме и по-горе. Следва да се насочите към спортното меню, откъдето да кликнете на секцията „E-sports”, за да Ви се отворят събитията. Любопитно е, че онлайн букмейкърът е предложил най-известните турнири на игрите NBA2K, CS:GO, DOTA, League of Legends, StarCraft и други. В сайта се предлагат турнирите Esea Premier Division, Pinnacle DOTA Cup, LoL Challengers Uprising, SC2 World Team League и още цял куп състезания от различни държави в Европа и света.

Добрата новина е, че хазартният оператор е сред малкото в България, които дава високи коефициенти за еСпортове, както и достъп до различни пазари за залог. Това е и причината залагащите на електронни спортове, да се насочат именно към този бранд, където да играят. Многото игри и e-sports събития в Winbet, са отлично решение, което трябва да бъде адмирирано. Разбира се, с напредъка на времето се добавят и нови електронни спортове и опции за залози.

Как виждаме бъдещето на електронните спортове?

Няма спор, че бъдещето пред електронните спортове е розово и изпълнено с много адреналин и емоция. Почти всички държави в света излъчват геймъри, които да се борят за големите наградни фондове, в това число прибавяме и България, която има немалко успехи в надпреварите. Букмейкърите пък ще продължават да предоставят възможност за залагане на еСпортове, за да угодят на клиентите си. По-горе вече Ви посочихме за предложенията в уебсайта на Уинбет.

И, ако до този момент не сте знаели, че има онлайн платформа, където да извършвате залози на електронни спортове, то сега имате повече яснота по темата. Разбира се, ще Ви трябва и известна доза късмет, за да направите правилните прогнози, които да Ви донесат крайния успех, който Ви пожелаваме на финала на нашата статия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички