Кобрата за нападателя от берлинското метро: Не трябва да се хвърля петно върху страната ни


Кобрата за нападателя от берлинското метро: Не трябва да се хвърля петно върху страната ни
Снимка: БГНЕС

12936 0

Кубрат Пулев също изрази мнение относно ареста на Светослав Стойков, който блъсна жена по стълбите в берлинското метро.

"Такива неща се случват навсякъде и по всяко време. България не са само тези хора и не трябва да се хвърля петно върху страната ни заради такава просташка проява", заяви Кобрата в "120 минути".

Външно министерство трябва да излезе с позиция и да се разграничи от него. "Има много по-брутални неща от тази постъпка, но нямат такава гласност. Най-важното е да не се остави петно върху България".

"Няма какво да му говориш, трябва да усети същото или по-тежко, за разбере какво е направил. Това е човек без ценности", категоричен бе шампионът.

Кубрат заяви, че политиците също са зависими от народа, единственото нещо, от което ги е страх е народът. "Безнаказаността също идва от обществото. Когато гледаш телевизора и само псуваш и излизаш на улицата намръщен, но никой нищо не прави".

"Цялата ситуация в страната е неясна, така е и в институциите. Не се знае кой какво трябва да направи, никой не си е на мястото. Въпреки всичко, когато човек се поразрови и е настойчив, нещата стигат докрай, но по-трудно".

Кобрата заяви, че поне на празниците ще е в родината, тъй като пътува често и иска да се наслади на тях точно тук. "Както хората си мият прозорците, така и трябва със знамената да ги перата и отново да ги окачат", завърши родният боксьор

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички