Кобрата срещу Дейвид Хей е желанието на феновете на бокса


Кобрата срещу Дейвид Хей е желанието на феновете на бокса

1192 0

Страхотен тест за качествата на Кубрат Пулев може да представлява евентуална среща срещу Дейвид Хей. Идеята за подобен двубой се зароди благодарение на феновете на британския боксьор, който от 3 години и половина няма двубой на професионалния ринг.

"Кого биха искали да видят феновете ми в ролята на мой съперник в първия ми мач след 3,5-годишно отсъствие от ринга", написа в Туитър готвещият се за завръщане Хей.

Името на Кубрат Пулев е едно от най-често споменаваните в стотиците съобщения, които провокира постът на бившият световен шампион.

След загубата от Владимир Кличко през юли 2011 година Дейвид Хей излезе на ринга само веднъж. Година по-късно той нокаутира в петия рунд сънародника си Дерек Чисора. След това Дейвид трябваше да се бие с друг свой сънародник - Тайсън Фюри. Битката с настоящия претендент за световната титла обаче пропадна на два пъти заради травми на "Хеймейкъра".

Що се отнася до Кобрата, то българският боксьор има само 1 загуба на ринга - от Владимир Кличко, като евентуална победа над Хей може отново да го върне сред големите претенденти за поясите на Кличко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички