Кобрата изуми "Арена Армеец": В България ще е мачът ми за световната титла!


Кобрата изуми "Арена Армеец": В България ще е мачът ми за световната титла!
Снимка: БГНЕС

2932 0

Кубрат Пулев бе емоционален и изчерпателен след бързата си победа над Самюел Питър, като разкри невероятната новина, че преговаря за провеждането на мача му за световната титла в България.

"Наистина огромна публика и ви благодаря на всички, на всеки един от вас. Вижте, противникът беше наистина опасен, аз не един път съм казвал, че не ми е на нивото. Силен и опасен, ударите бяха тежки, но аз съм сто пъти по-класен.

Най-важното за мен е публиката и хората, които са тук. Благодаря ви.

Повече от очакванията ми беше тази вечер. Моята публика и моят народ са българите. Всичко това се случва в България заради българите. Благодаря ви!

Не е само до национално самочувствие, аз смятам, че сме велик народ с голяма история и голямо бъдеще. Всеки един от вас трябва да повярва и всичко ще се случи.

Някой път тренираме и вместо 3 рунда, може да се случи всичко за 12. Но някой път се случва и така. Моят противник не издържа на хубавите удари и затова спря мача. Може би усети, че в следващите рундове ще бъде нокаутиран.

Противникът имаше тежки и силни удари, но е много опитен и не беше за подценяване, но беше по-бавен. Преговаряме с Кале Зауерланд и настоявам ако ще има мач за световна титла, да се проведе в България.

С тази енергия и тези хора имам нова и неизчерпаема енергия. Аз когато започнах професионалния си път, никой не гледаше бокс и проправих пътя на професионалния бокс в България.

Брат ми сега го виждаше, но аз когато почнах, никой не се интересуваше от бокс. Но минах целия този път и смятам, че си заслужаваше. Искам да кажа, че това тук в момента е наистина богатство.

Виждате, че атмосферата е уникална. Мога да играя навсякъде по света, но България си е България. Смятам, че с всеки мач трупам опит, не дадох на противника да ме докосне, един удар имаше по-тежък, но опитът е отвътре", коментира Кобрата веднага след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички