Кличко: След боя с Джошуа очаквах да ме освиркат


Кличко: След боя с Джошуа очаквах да ме освиркат
Снимка: Gulliver/GettyImages

1749 0

Боксовата легенда Владимир Кличко изненада с признанието, че е очаквал да бъде освиркан след края на битката с Антъни Джошуа, когато загуби с технически нокаут.

"Арена "Уембли" беше много колоритна и важна за мен. Очаквах, че ще ме освиркат. Но бях на 100% уверен в своята победа. Краят на мача ме разочарова. Мои приятели изразиха възхищението си от спорта, от бокса. Чувах феновете си, усещах ги. След интервюто на ринга чух поздрави от хора, които ме освиркваха. Не го очаквах. Беше приятно", разкри украинецът по време на събитие.

"Ние знаем какво се случи. Мнозина сами видяха. Беше прекрасна вечер на бокса, изпитах удоволствие от битката с такъв съперник. Имах едно-единствено желание - победата".

"Как премина битката, вече знаем. Всички останали въпроси, които могат да възникнат - защо се получи така, какво не се получи, има много детайли. Но като цяло, ако не броим крайния резултат, съм доволен. Доволен съм от това как протече самото събитие, какво внимание предизвика тази боксова вечер".

"След боя казах, че от този мач са спечелили всички. Дори аз, ако се вземе предвид уважението и поздравите от публиката, които получих след боя. Дали е най-добрата битка в кариерата ми? Ако експертите казват така, то значи е", завърши Кличко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички