Кличко нокаутира Кобрата и се изстреля за САЩ заради бебето


Кличко нокаутира Кобрата и се изстреля за САЩ заради бебето

5482 0

Владимир Кличко нокаутира Кубрат Пулев в петия рунд от боя им за световната титла при тежките професионалисти и веднага се изстреля към дома си в САЩ заради бебето. Само няколко часа след като слезе от ринга в "О2 арена" в Хамбург, Кличко хвана самолета за Нешвил, където живее с Хейдън Пенетиър. Актрисата очаква всеки момент да дари боксьора с първородна дъщеря.

"Бебето скоро ще се роди, не искам да пропускам този момент, обясни Владимир Кличко. - Искам да присъствам и да изпитам емоциите около раждането на първото ми дете".

Той допълни, че няма намерение да почива дълго след боя с Кобрата, като следващият му мач най-вероятно ще бъде през април. Евентуални негови съперници са Брайънт Дженингс, Тайсън Фюри, Дерек Чисора, Бърмейн Стивърн и Деонте Уалйдър.

"Не виждам кой може да победи брат ми. Той става все по-силен с годините", обяви Виталий Кличко, след като Владимир нокаутира Кубрат Пулев и запази своите шампионски пояси в тежка категория. 38-годишният украинец няма загуба вече повече от 10 години, като вчера направи 17-та си поредна успешна защита на титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички