Класиците ни откриват Световното в Белград - знаят съперниците си


Класиците ни откриват Световното в Белград - знаят съперниците си
Снимка: Снимка: БФ Борба, Start-Photo.bg

1193 0

Българските класици ще открият Световното първенство по борба в Белград в събота. Първи на тепиха ще излязат четирима наши борци - Дейвид Димитров (72), Айк Мнацаканян (77), Недялко Петров (55) и Йоан Димитров (87).

Жребият отреди Мнацаканян да мери сили с шведа Пер Олофнос, Дейвид Димитров има за съперник победителя от двубоя между представители на Конго и Германия. Йоан Димитров ще се бори с узбекистанеца Нурбек Хашимвбеков, а Петров ще спори с Амангали Бекболатов от Казахстан. Схватките започват в събота около 11:30 часа българско време.

Общо 8 наши представители стартират при класиците. Кирил Милов (97), световен и европейски вицешампион, ще се бори в неделя, а Едмонд Назарян (60), който взе сребро при мъжете и европейската титла при 20-годишните, ще се състезава в понеделник.

Борците ни в свободен стил все още са на лагер в Румъния. Там българският тим ще бъде представен от седмина спортисти - Георги Вангелов (61), Мирослав (Киров (74), Ахмед Батаев (92), Рамазан Рамазанов (70) и Владимир Дубов (65).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички