Кирчев след изпуснатия медал: Много ме е яд


Кирчев след изпуснатия медал: Много ме е яд
Снимка: БГНЕС

971 0

Състезателят по каяк Мирослав Кирчев остана крайно разочарован от изпуснатия медал на 1000 метра на първите Европейски игри в Баку.

"Много ме е яд. Толкова малко не достигна, за да бъда сред медалистите", сподели българският представител, останал на по-малко от секунда от бронза.

"Тръгнах добре и бях в челото. Имаше един пасаж, в който коридорът ми минаваше през пасаж водорасли, по принцип те се чистят непрекъснато от организаторите, но въпреки това са много във водата и бързо на места я затлачват. Това малко ме разконцентрира, въпреки че сигурно и съперниците са имали подобни проблеми.

На финала се бях фокусирал върху последните си усилия и някак не забелязах атаката на португалеца и норвежеца встрани от мен.

Състезанието в Баку бе много силно. Всички световни асове бяха на линия, отсъстваха само един канадец и един австралиец. На 200 метра не съм с големи очаквания, по-силната ми дисциплина е 1000 метра", сподели още Кирчев, който обяви и следващата си цел.

"Сега насочвам внимание към световното през август, на което ще се разпределят и квотите за Олимпиадата в Рио, като първите 7 ще бъдат с директна виза за Бразилия", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички