Катрин не спира с отличията: Трето сребро за грацията на Световната купа


Катрин не спира с отличията: Трето сребро за грацията на Световната купа
Снимка: БГНЕС

1326 0

Българската гимнастичка Катрин Тасева не спира да печели на Световната купа в София. След като започна с бронз в многобоя и днес продължи със сребро във финала на топка и финала на бухалки, нашето момиче се окичи със сребърен медал и във финала на лента. Тя получи оценка от 19.400 и бе изпреварена единствено от Александра Солдатова. На трето място остана Линой Ашрам с оценка 19.150.

Във финала на лента изпълнението на Катрин бе съпроводено от саундтрака на филма "Роди се звезда". Гимнастичката ни бе концентрирана и показа красиво и нежно изпълнение. 

Във финала на бухалки тя представи съчетанието си в елегантно черно трико. Българката допусна дребни неточности, но се представи чудесно и зарадва родната публика. Тя получи оценка 20.650, 12.400 за трудност, и публиката в "Арена Армеец" няколко минути се надяваше на златно отличие, но в крайна сметка то бе спечелено от израелката Линой Ашрам. Тя получи оценка 20.900. На трето място остана Александра Солдатова с оценка 20.050.

И в трите финала Тасева излезе под бурните аплодисменти в залата. На Световната купа в София Катрин представя изцяло нова програма, която веднага пожъна успех. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички