Камелия Дунавска: Ансамбълът е чудесен и заслужава много


Камелия Дунавска: Ансамбълът е чудесен и заслужава много
Снимка: БГНЕС

3126 0

"Момичетата са чудесни и заслужават много", каза Камелия Дунавска, треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика, участвал на младежките олимпийски игри в Нандзин (Китай).

Ансамбълът в състав Елена Бинева, Александра Митрович, Емилия Радичева, Габриела Стефанова и София Рангелова получи оценки от 13.700 точки за съчетанието с бухалки и 13.350 за изпълнението с обръчи. С общ резултат от 27.050 възпитаничките на Камелия Дунавска заеха крайното второ място сред четирите ансамбъла във финала.

"Доволна съм от олимпийските игри. Това са чудесни момичета, които заслужават и много ги обичам. Лошо е, че допуснахме грешки втория ден, но всяко зло е за добро. Имаме над какво да работим и ще си извадим изводите, и ще търсим да сме по-добри. Предстои ни много сериозна работа. Догодина те ще са жени и след 10 дни ще започнем подготовка на новата програма. Не се съмнявам, че ще настигнат бързо по-големите. Беше много тежко момичетата да поддържат форма и да правят двуразови тренировки. Нищо не ни липсва, въпреки че съжалявам, че не издържахме до край. Единственото, което искам да кажа на момичетата е, че много ги обичам", каза Дунавска.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички