Какво представляват прогресивните джакпоти и как работят?


Какво представляват прогресивните джакпоти и как работят?
Снимка: pixabay

240 0

Прогресивните джакпоти са сумата пари, предлагана като най-високите изплащания за конкретни казино игри. Тази сума продължава да се трупа, докато някой от играчите не спечели. Джакпотите се използват за различни игри, но най-вече се използват за слот машини.

Те могат да бъдат всичко от хиляди долари до милиони долари. Както онлайн казината, така и наземните казина предлагат прогресивни джакпот игри в своето портфолио от игри. Можете да намерите някои невероятни игри с джакпот на mobilkaszino.com.

Трябва да се отбележи, че повечето игри с прогресивни джакпоти включват максимални залози, за да се класират за сумата на джакпота. Това означава, че ако постигнете необходимата ръка или комбинация, за да спечелите прогресивен джакпот, но не сте заложили необходимата сума, няма да спечелите джакпота.

Как работят прогресивните джакпоти?

Прогресивните джакпоти се изграждат с течение на времето, докато един от играчите постигне печелившата комбинация и ги спечели. След победата те почиват до предварително определено ниво и след това започват да строят отначало.

За изграждане на джакпот се взема процент от всеки залог, поставен в играта, и се добавя към сумата на джакпота. Например, в джакпота на слот машина, машината взема 10% от всеки залог и го поставя в сумата, заделена за прогресивния джакпот.

След като играч спечели джакпота, сумата може да бъде нулирана до $100 000 отново. Тази сума за нулиране е натрупването на приноса към сумата на джакпота.

За това 1% от вноската се използва за финансиране на следващата сума за нулиране, докато 9% се поставя в прогресивната сума, докато достигне $100 000 в сметката за нулиране. Когато $100,000 са завършени, всичките 10% се използват за нарастващия джакпот.

Какви видове игри имат прогресивни джакпоти?

Слот машините са най-често срещаните видове игри, които имат прогресивни джакпоти. Въпреки че по-новите видео слотове с множество печеливши линии и бонус рундове често са тези с прогресивни, те също могат да бъдат намерени на различни видове слот машини.

Факт е, че можете да намерите прогресивни джакпоти в почти всички видове слот машини, включително и в тримакара. Предлагат се и за игри на маса и видео покер игри. Популярните игри на маса, които имат прогресивни джакпоти, включват рулетка, Caribbean Stud Poker, Let it Ride и редица други.

Някои популярни онлайн опции, които можете да намерите, са Jackpot Cleopatra’s Gold, Queen of the Pyramids, Mega Moolah, Jackpot Pinatas, Mega Jackpots, Monster Madness и Stars & Stripes.

Заключение

Прогресивните джакпоти могат да имат променящи живота суми. Независимо от това, шансовете да ги спечелите не са толкова големи. Милиони комарджии, които играят тези игри, може никога да не ударят джакпот през целия си живот. Ако имате пари да вложите в него, можете.

Въпреки това, трябва да го гледате като повече на забавление, отколкото като източник на бързи, големи пари. С това няма да вложите неразумна сума в него и да изпаднете в неприятности, когато в крайна сметка не спечелите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички