Какво представлява бонусът за ранно изплащане на футбол в Bet365?


Какво представлява бонусът за ранно изплащане на футбол в Bet365?

1942 0

Букмейкърите стават все по-креативни в предоставянето на нови и по-добри условия за игра. Благодарение на тях, рискът е далеч по-добър и разумен, позволява на мнозина да се радват на по-добра инкасирана печалба. Какво обаче е ранното изплащане на футбол? Ако разгледате цялата селекция от промоции на бранда Bet365 тук - https://betenemy.com/bet365/bonusi/ е възможно да я откриете, придружена с още редица добри предложения за спортни прогнози. За да обясним малко по-точно самата опция, нека върнем лентата назад с едно емблематично дерби.

Спомняте ли си първи епизод на срещата между Ливърпул и Милан в Шампионска лига – говорим за финала. При първата среща имаше не само обрати, но и много сериозни изненади за аудиторията. Не е трудно да си спомним, че още в началото, Милан успя да инкасира гол и до края на първото полувреме вече водеше с 3 на 0. Второто полувреме се оказа костеливо и докерите върнаха интригата, изравнявайки в тази среща. Трофеят остана за Ливърпул, а само букмейкърите знаят колко фиша са били скъсани и изхвърлени след края на тази среща.

Точно тук идва и ранното изплащане за футбол. Какво имаме предвид и защо тази опция е много важна за запалянковците, като освен това демонстрира висок професионализъм и добро реноме на дадения бранд. На първо място, това е възможност, в която при повеждането на даден отбор – най-често с два гола, каквото е условието тук, запалянкото официално се смята за спечелил залога и повече не се интересува от резултата. С други думи, във всеки един момент, когато резултатът стане 2 на 0 или 3 на 1, букмейкърът урежда залога като изпълнен и успешен и изплаща победата, без да добавя никакви други условия.

Защо букмейкърите въвеждат тази опция? Ако върнем лентата назад, можем да открием, че политиката в днешно време е ориентирана предимно към създаването на далеч по-сериозна емоция и високи шансове за забавление. Достатъчно е да се замислим върху всички моменти, в които един запалянко е бил много близо до победата, но в последствие е трябвало да усети суровата страна на спорта и наличието на някой друг обрат, който да го остави доста далече от мечтаната победа.

Една друга специална опция в това отношение е и фактът, че въпросното условие важи за множествени залози, като това е само още един много добър плюс за всеки един почитател. Освен това не трябва да забравяме, че именно в по-големите селекции, всяка една изненада на терена може да се смята за фатална за крайния резултат. Разбира се, този сценарий се случва на определени интервали и за определени срещи, но кои точно са те, това почти никой не може да предскаже. Ранното изплащане за футбол в този случай се активира автоматично, не се налага от никого да следи промените на електронния фиш или да активира опцията – играчът е обвързан само със забавлението и гледането на срещата.

Какво друго трябва да знаем? Това е едно много добро решение, което ще спести много главоболия на запалянковците, но трябва да запомним и нещо друго – все пак не е гаранция за успех. Нито един букмейкър не предоставя такива и всеки трябва да направи преценката си правилно. Това е допълнителна опция, но само толкова. Точно по тази причина винаги говорим за разумна и отговорна игра, в която да имаме осъзнатост, че рискът за спечелване е равен на риска за загуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички