Какво да очакват от Betano играещите през мобилни устройства


Какво да очакват от Betano играещите през мобилни устройства
Снимка: Pixabay

1388 0

Ако потърсите мобилното приложение на Betano в Google Play Store, ще установите, че такова не е налично. Това обаче не бива да ви подвежда. От Google Play Store имат строга политика, която ограничава качването на приложения от такъв характер, но все пак, ако искате да направите вашите залози през Betano Mobile това е възможно. За тази цел трябва да последвате няколко стъпки. Влезте през телефона си в официалната мобилна версия на Betano и най-отгоре ще се появи съобщение, което ви известява за наличие на апликация Betano. След това е необходимо да кликнете върху „Download“, за да започне изтеглянето и да изчакате свалянето на APK файла да приключи.

 

Какви са предимствата на мобилната версия на Betano?

Отчитайки, че не всеки играч желае да сваля и инсталира апликации на телефона си, за този тип потребители мобилната версия на Betano ще бъде отличен избор. За да имате достъп до нея, просто трябва да използвате любимия си браузър и стабилна интернет връзка.

Имайте предвид, че ако все още нямате акаунт в betano.com, такъв може да си направите както от сайта, така и през някое от приложенията, както и чрез мобилната версия.  Изборът е изцяло ваш, важното е, че трябва да имате само една сметка в платформата.

Самата мобилна версия е лесна за използване и с нищо не се различава от десктоп версията. Тя е разработена така, че да изглежда еднакво добре на всякакви устройства.

 

Опции за залози през мобилно устройство Betano

Betano е отличник в осигуряването на достатъчно разнообразие от опции за залог. Ще ви представим пет от най-значимите мобилни функции, до които може да получите достъп, използвайки, която и да е от услугите през устройството си.

Cash out е функция за затваряне на залог, ако забелязвате, че срещата, на която сте заложили през приложението или мобилната версия, не върви добре. Тя е активна за различни срещи от стандартните мачове, които още не са стартирали, но също така може да бъде намерена и за събития в реално време.

На пряко предаване на спортни събития чрез страхотно видео на живо в Betano mobile, може да се насладите, ако имате регистрация и положителен баланс на сметката си. Ето защо е важно да знаете, че има функции, които макар и активни, изискват определени условия за достъп до тях.

Мобилни залози на живо е възможно да поставяте за мачове, които се провеждат в реално време. При тях често пъти коефициентите са дори по-завишени, отколкото преди началото на даден мач, така че може да се възползвате от тях, ако прецените.

Ако искате пък да тествате безплатните игри в Betano, трябва да се впишете в платформата с потребителското си име и парола. Едва тогава ще можете да играете на демо слотове и да ги опознаете. Много често играчите избират този похват, за да проучат дадена игра в безплатния й вариант, след което да залагат с реални пари.

 

Какви бонуси предлага Betano?

Ако имате интерес към букмейкъра Betano, то заявявайки своето участие предварително ще може да вземете 5 лева безплатен залог. За да стане това факт, е задължително да си направите регистрация.

Един от основните бонуси за нови играчи в Betano e предназначен за почитателите на спортни залози. Офертата представлява 100 % бонус и достига до 300 лева плюс до 30 лева безплатен залог.

Колкото до самия бонус, ще трябва да депозирате поне 10 лева в сметката си, за да го получите. Към бонуса важат и определени правила, с които може да се запознаете в сайта на Betano.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички