Какви са основните типове промоции в спортните букмейкъри?


Какви са основните типове промоции в спортните букмейкъри?
Снимка: iStock/Guliver

1005 0

Дойде ли време за привличането на клиенти,  индустрията на спортните прогнози може да се смята за фаворит и пример в тази сфера. Защо? За разлика от всяка друга, тук промоциите и добрите условия идват веднага при стартирането на забавлението. Това означава, че не се налага да чакате промоционални условия или да натрупате някакъв определен брой точки, истината тук е малко по-различна и може да ни изненада изключително добре.

Точно по тази причина ще открием подобна промоция при betano бонус нов акаунт и тук подчертаваме, че промоцията важи за новите играчи, които са направили своя първи депозит. Всичко това най-вероятно звучи повече от обещаващо, но нека разгледаме малко по-подробно предложенията от този бранд.

Ако все още не сте го чували, причината се крие във факта,  че брандът все още очаква лицензиране от родната комисия по хазарта. Можете да получите повече информация за този бранд в ревюто на анализаторите или чрез VPN, като това не трябва да ви притеснява, все пак този оператор разполага с лиценз  от Малта и е легализиран за няколко пазара в Европа.

Какви обаче са основните промоции в платформата на букмейкърите. На първо място имаме стартов или начален бонус – двете понятия са едни и същи. Обикновено клиентите могат да изберат такъв за казино игри или за спортни прогнози, но се изплаща веднага при правенето на първия депозит.

Той най-често е до 100% от определена сума, посочена в общите условия на бранда. Този оператор дава доста добри условия за покриването на общите условия, като поставя минимален коефициент за залог от 1.65, а ако използваме формулата за изчисляване на шанса – имаме 60.60% възможност за успех, което също е добра опция, особено след като мнозина се опитват да инкасират колкото се може повече печалби с него, същите могат да се теглят и използват напълно свободно.

След използването на този вид бонус, можем да открием, че букмейкърът предоставя и други интересни промоции, които имат за  цел да продължат добрата практика и забавление. Това означава, че можем да получим някакви промоции на база активността, както и наличието на някои много по-специални предложения, които биха могли да подобрят и играта. Обикновено говорим за промоционални предложения като възможност за безплатен залог,  завишени коефициенти на различни дербита и дори опции като ранно изплащане на залог, особено ако нашият отбор бързо вземе предимството в резултата.

Като цяло трябва да знаем, че няма букмейкър, който да не следи процеса на работа на своите клиенти и до голяма  степен има желанието да предлага и индивидуални промоции, които отговарят възможно най-точно на неговите основни желания и предложения. Няма как да останем без това внимание, след като промоциите са като жив организъм и се стремят винаги да включват голяма  част от спортните прогнози в една платформа. Нека не забравяме, че този оператор дори ни предоставя и специален ментор за залози, чиято основна задача е да ни запознава със спортни събития, които можем да изпуснем, но същевременно са много близки до нашите основни интереси.

Няма как да използваме суми или  да коментираме размерите на основните бонуси, защото подозираме, че при активирането на този бранд в страната, същите ще бъдат малко по-различни, но и най-вероятно по-добри.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички