Как технологиите развиват пазарите за футболни залагания?


Как технологиите развиват пазарите за футболни залагания?
Снимка: Архив

1314 0

Ако ви попитаме с какво се занимават компании като Tesla и Microsoft, най-вероятно ще се радваме на богати и изчерпателни отговори. Ако обаче ви попитаме каква технология използват букмейкърите за развитието на футболните залози, най-вероятно ще има затруднения. Като развлекателна индустрия, тази е един от най-големите инвеститори в модерни технологии.

Всяка иновация се разглежда с особен интерес и винаги има един и същи въпрос: с какво може да се промени работата на платформата и какво могат да получат феновете? Дълго време се смяташе, че различните бонуси, като Ефирбет дава Betway бонус код за по-добри условия и игра без риск, са в основата на успехите на различните букмейкъри. До голяма степен ще открием, че критиците са прави, но има още една много важна подробност, това далеч не е всичко, както се досещаме. Нито един бранд няма да оцелее, без да използва иновациите. Те се превърнаха в основното стъпало за стъпката напред и изграждането на уникалност сред големите конкуренти.

Какво ни предлагат днес букмейкърите? Абсолютно всичко - без значение дали се насочваме към футбола или друг спорт - технологията работи в полза на феновете.

И за да докажем думите си, ще използваме добрия стар футбол - най-популярния спорт и до днес сред запалянковците. Какво промени технологията? На първо време даде динамика и отворен достъп. Ако някога един залог беше завършен с издаването на фиш, днес контролът преминава всички възможни граници. Какво имаме предвид? Достатъчно е да обърнете внимание на количеството пазари. Вече не говорим само за краен победител, можем да маркираме голмайстор, брой тъчове и корнери, да изберем под/над ставките, победител в група и още много други.

Това нямаше как да се случи без наличието на технология и най-вече без предлагането и в онлайн пространството. На този линк са посочени още много от технологичните иновации, които букмейкърите интегрираха, но ако вярваме на експертите - еволюцията нямаше да бъде възможна без тях. И това също има разумна причина. С въвеждането на интернет и умните телефони, цялото всекидневие започна да се диктува от тях, от желанието за контакт с хората до информационния поток, както и развлечението - тук идват и букмейкърите.

Положителна страна е фактът, че вече няма излишни разходки, спокойно може да стоите у дома си и да четете статистики и анализи, да правите залози и да гледате пряко предаване на любимата среща отново в онлайн платформата на даден оператор. Вече може да следите резултата дори на умния си часовник, ако нямате време за срещи. Комбинацията от всичко това се отплаща и оправдава инвестицията - в последните 10 години индустрията отбелязва рекорд след рекорд, като тази година няма да е по-различна. Има някои основни точки, на които трябва да наблегнем.

Вече говорихме за онлайн залозите и към тях добавихме мобилните забавления, но не трябва да забравяме, че различните брандове дадоха нещо повече - контрол. Не ви харесва прогнозата? Очертава се да изгубите? Използвайте функции като кеш-аут. С тях редуцирате загубата до минимум. Не ви харесват ставките? Предложете свой собствен залог. Искате да спестите средства? Направете множествен залог или парлей залог. Свободата е наистина огромна и всяка една промяна се прави изцяло във ваша полза.

Да не забравяме, че често имате на разположение и бонуси за  игра, които ви оставят да се забавлявате, без значение дали ще спечелите или изгубите - все пак това не са вашите лични средства. Най-важното е, че сложната технология е опитомена и всеки може да я използва. Ако все пак имате трудности, обърнете внимание на примерите в онлайн платформите на анализаторите - там дори ще имате нагледни примери. Макар и да говорим за футбол, не трябва да забравяме, че опциите и функциите са валидни за почти всеки спорт. Ако говорим за сигурност, можем да разкажем още много, но нека ви дадем един ясен пример - в последните десет години атаките на хакери в интернет пространството успяха да вземат скалпа на компании като Facebook и Apple.

Знаете ли колко пострадали букмейкъра има? Нула! Причината е, че тук работят някои от най-добрите специалисти, а залогът и пропуските са фатални. Ето защо и служителите там създават една отворена, но защитена платформа, в която нито един доброжелател не може да се добере до вашите лични данни или забавление.

Това се гарантира не само от тях, но и от комисията по хазарта, комисията за защита на личните данни, вашата лична банка, както и мобилните платформи на Google и Apple. Фактът, че говорим толкова смело за сигурност е лесно проверим. Следователно без тази технология не можем да говорим за тези успехи. А щом я има, остава само да се вълнуваме от следващото любимо дерби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички