Как ще се казва второто дете на Меган и Хари? - Коефициентите са налични


Как ще се казва второто дете на Меган и Хари? - Коефициентите са налични
Снимка: Getty Images/Guliver

1044 0

В света на спортните прогнози ще открием доста интересно разнообразие, което няма нищо общо с популярните залози. Не е трудно да открием, че става въпрос за доста приятни предложения, които имат по-скоро за цел да разнообразят идеята за спортните прогнози и да добавят малко по-интересни предложения. Какво имаме предвид? Достатъчно е да обърнем внимание на така наречените специални залози, които се срещат в платформата на всеки реномиран бранд. Даваме такъв пример с онлайн спортни залози от Bet365 и точно сред тях ще открием описаната секция. Заглавието трябва да ни подсказва, че там са налични опции за прогнози, които не са обвързани с популярните дисциплини.

Един интересен факт е, че спортните фенове са готови да участват във всяка форма на забавление. Очевидно е, че последната актуална кралска двойка, в лицето на Меган и Хари, може да се превърне и в една от много разискваните, а след в новините излезе информацията, че говорим за момиченце, тогава букмейкърите не просто приеха хвърлената ръкавица, но и започнаха да предлагат някои от най-интересните имена в това отношение. Не бързайте с критичните коментари, защото тук има много голяма предистория. Както знаем по традиция, кралската двойка често се спира на име, което е много близо до короната.

Трагичната съдба на принцеса Даяна - майката на Хари, може да бъде потенциален кандидат и точно по тази причина откриваме, че това е името с най-висок коефициент. На второ място забелязваме позиционирането на Елизабет, макар и да е малко трудно да преценим дали Хари ще се опита да изкупи греховете на своята съпруга, която го принуди или поне повлия на крайното му решение да напусне Бъкингамския дворец. Още с първите две предложения започват трудностите, като в класацията присъстват имена като Сара, Оливия, Виктория, Маргарет и още много други. По запознатите с отношенията в английския двор ще си спомнят, че това са все имена с потенциална история, като изборът остава само един в това отношение. Специалните залози наистина дават свобода на онези почитатели, които вече не искат да се занимават със спортни анализи или просто не искат да ги следят толкова дълго време.

Ще открием, че както винаги присъстват и предложения относно спортна личност на годината - конкурс организиран от BBC, наградите Оскар бяха поставени изцяло в тази селекция, като дори Мария Бакалова имаше точно място в битката за престижната филмова статуетка. Да не забравяме, че някои оператори дори са поставили  един доста сериозен и дори впечатляващ дългосрочен пазар за покоряването на Марс.

Макар и все още това да е доста далечна мисия и никой да не може да гарантира колко време ще отнеме, почитателите на космическата одисея със сигурност няма да останат разочаровани от крайния резултат, който в това отношение продължава да печели вниманието на истинските фенове, особено след като забележим, че в момента тази надпревара е напълно неутрална, а промяната на коефициентите ще започне в следващите няколко години. Анализът там наистина ще е вълнуващ.

Следователно, ако имате предложение, било то за политика или за световни събития, то не трябва да се притеснявате от още една подробност - разполагате с информация и време да изберете кой точно ще успее да се наложи в тази надпревара. Що се отнася до кралската двойка, трябва да бъдете сигурни че там ситуацията става малко по-различна, все пак Меган се подготвя да даде на света следващата рожба на бившия принц Хари, а как ще се казва, предстои да разберем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички