Как развитието на мобилните технологии спомогна за това на iGaming индустрията?


Как развитието на мобилните технологии спомогна за това на iGaming индустрията?
Снимка: iStock/Guliver

1257 0

Мобилните устройства със сигурност преживяха един сериозен еволюционен скок. Първата им поява се забеляза около 1997 г. и тогава най-вероятно си спомняте размерите и екстрите, докато около 2007 г. се оказа, че технологията не само позволява на потребителите да превърнат мобилното си устройство в компютър, но и да намерят редица приложения в негова полза. Малко след това започнаха да се появяват и най-различни мобилни приложения за залози Silentbet посочиха с точност кои брандовете не само инвестираха време в разработката и гарантирането на сигурността, но и пренасянето на всички функции от едната платформа в другата.

Преходът наистина отне време и финландската компания Nokia предостави първата малко по-модерна и умна платформа, която позволяваше по-свободно персонализиране и свобода при работа. След това забелязахме развитието на компании като Blackberry и Motorola, последвани от много други. Без съмнение Apple промени завинаги платформата с пускането на първия iPhone и тогава още не подозирахме, че клиентите ще имат свободата да свалят най-различни приложения. С пускането на калифорнийския умен телефон, другият технологичен гигант в лицето на Google побърза да достави същото. За период от 8 години - между 2012 и 2020 г. над 2.5 милиарда умни устройства са продадени, а общият им брой към момента достига 3.6 милиарда и най-вероятно се повишава.

Една от причините е, че говорим за функционалност и качество на продукта, а другата е лекотата, с която все повече потребители могат да извършват най-различни действия. В развлекателните платформи на букмейкърите и онлайн казината, тази стъпка можеше да се забележи най-ясно. Не е тайна за никого, че именно тази индустрия прави доста сериозни инвестиции в предоставянето на най-добрите и качествени функционалности. Правенето на прогнози е само една от възможностите, клиентите отдавна имат възможност да следят събития на живо, да се възползват от функцията кеш-аут, с която да редуцират значително риска и дори да гледат пряко предаване на дадено събитие.

Макар и мнозина да не искат да го признаят, мобилните приложения изпревариха мобилните сайтове и се оптимизират много по-често и качествено. Няма как да не забележим, че когато приложението има по-сериозна представа за хардуерните възможности на даден телефон, то автоматично ще гарантира и по-добрата работа. Макар и да срещаме някои законови ограничения от страна на Google, платформата на Apple без никакви проблеми може да позволи да се разгледат приложенията на всеки един букмейкърски сайт или онлайн казино.

След като говорихме в горните редове за сигурност, потребителите забелязват, че често самите приложения искат обновление, не само, за да повишат протоколите си, но и да предложат допълнителни екстри - благодарение на мобилните телефони, самата индустрия продължава своя възход, но този път е ориентирана изцяло към клиентите и когато има трудности, всеки може да потърси служителите от другата страна, като се възползва от 24-часовият екип, който е на линия при възникването на различни казуси и теми.

Професионализмът наистина е на високо ниво, но с това винаги ще открием и още много други специални предизвикателства. Еволюцията на мобилните телефони наистина промени спортните залози и ги направи по-бързи, удобни и свободни - всеки може да се включи в това забавление, но още по-важното е, че именно тази индустрия показа пътя на световния бизнес. Истината е, че днес ако една компания не е приятелски ориентирана към мобилните телефони, то шансовете да спечели вниманието на аудиторията са минимални.

Благодарение на вниманието към всеки един детайл и вслушването в желанията на потребителите, брандовете бързо се позиционираха като едни от най-успешните и очевидно няма да спрат до тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички