Как да залагаме на виртуален футбол през телефона си


Как да залагаме на виртуален футбол през телефона си
Снимка: iStock/Guliver

1942 0

Онлайн букмейкърът Sesame разполага с респонсив версия на своя сайт. Това означава, че след като заредите сайта през телефона си, той ще се покаже в адаптиран вид спрямо размера на дисплея ви. Ако желаете да си осигурите бърз достъп до мобилната версия на Сезам мобилно приложение може да си създадате пряк път през браузъра. За целта трябва да отворите сайта на букмейкъра с предпочитания от вас мобилен браузър и да изберете менюто с настройките на страницата. Ще видите опция за „Добавяне към начален екран“ – Add to Home Screen, която трябва да изберете и по този начин на екрана излиза иконка на Sesam сред приложенията на телефона, с която ще имате бърз достъп до сайта.

 

Каква е мобилната версия на сайта на Sesam?

Хубавото на мобилната версия на Sesam е, че може да я заредите през всякакви устройства, независимо от тяхната операционна система.

След като я достъпите, вие ще имате възможност да отворите вратите на Sesam и да се докоснете до пълния набор предложения на оператора.

Все пак, важно е да си създадете акаунт в системата му или да се логнете в създадената си сметка, за да получите пълен достъп до услугите.

Мобилната версия на Sesam е лесен и интуитивен интерфейс. На началната страница са всички основни раздели в сайта, а посредством менюта в лявата част, лесно ще навигатирате между тях.

Всички раздели в сайта, които са на разположение в десктоп версията, са налични и тук, в мобилната. Разликата е, че са представени в един по-удобен за преглед вид през телефон.

 

Залози за спортни събития през Sesame Mobile

Потребителите на онлайн оператора Sesame ще могат да се насладят на богато разнообразие от спортни залози. То включва най-популярните събития от света на футбола, баскетбола, тениса и куп други спортове.

Впечатление прави, че платформата не представлява единствено пазари за най-известните мачове, а също така и за редица събития, които не са чак толкова популярни в световен мащаб.

Sesam предлага специална секция „На живо“, в която събира всички мачове в реално време. За тях могат да се правят предвиждания на най-различни пазари, като характерното е, че се променят в реално време. Това става и с коефициентите им, от които зависи развоя на събитието.

Опцията Sesame купони пък позволява на играчите да прегледат точно определени спортни събития. Например, има купони за мачовете днес или утре, както и купони само за мачовете от водещите първенства.

 

Как се залага на виртуални футболни мачове в Sesame?

Ако вече сте в секцията с виртуални спортове на Sesame, време е да изберете конкретна дисциплина или лига, на която искате да залагате. Не забравяйте, че за разлика от реалните спортни събития, тук крайният резултат от мач се генерира на случаен принцип от компютърен софтуер.

Това означава, че при залози на виртуални спортове, сред които най-предпочитани видовете виртуален футбол не ви трябват аналитични умения и статистика, която да следите, колкото късмет. Във всяка от категориите с виртуални спортове в Sesame ще видите наличните мачове, на които може да залагате.

Изберете едно събитие и поставете своя залог. Вдясно на вашия екран ще видите прогнозата ви да се отразява и във вашия електронен фиш. И в тази секция може да избирате няколко селекции и да правите колонки.

Имайте предвид, че освен за краен изход за виртуалния футболен мач, може да залагате на резултат от първо или второ полувреме, брой голове и други пазари. Докато очаквате резултата от своята прогноза, Sesame ви позволява да проследите срещата в реално време.

Всеки двубой се излъчва на живо в допълнителен прозорец в центъра на екрана. Докато гледате виртуалните мачове, ще установите, че графиката на компютърната симулация е доста добра и имате чувството, че гледате истински футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички