Как да се подготвим за повече успех в слот игрите?


Как да се подготвим за повече успех в слот игрите?
Снимка: iStock/Guliver

1215 0

Слот машините продължават да държат вниманието на аудиторията и да предлагат безпроблемна бърза и красива игра, задоволявайки тръпката на риска. Благодарение на разнообразието от теми, атмосфера и различни промоции и бонуси, тази  платформа е и една от най-посещаваните. Ще открием огромно разнообразие от казино игри в сайтa на Betenemy и може да се играят напълно безплатно с помощта на виртуална валута. По този начин няма рискове и никакви печалби, но в самото си ядро, ротативките винаги са били форма на забавление.

Съществува един особено важен проблем, когато започнем да говорим  за този вид игри – липсва стратегия. Това може да се струва дори фантастично за някои клиенти, но не са малко и хората, които се опитват да намерят тайната на дадена ротативка. Ако някога попаднете на предоставени стратегии, просто не си губете времето да ги четете – не отговарят ни най-малко на истината.

За да докажем това, нека обясним и самия принцип на ротативките. Имаме барабани, на които има поставени определен брой символи. Докато те се въртят пред нас, следващата селекция от символи, които ще се паднат на екрана, се контролират от така наречения генератор на случайни числа. Това е най-елементарния код в света на програмистите, но същевременно и най-странния.

Той работи като зара, но с тази  разлика, че вместо да има числата от 1 до 6, може да разполага с числа от 1 до 100, 1000 или друга стойност по ваш избор. Макар и мнозина да не знаят, генератора се използва при алармените системи, видео игрите и още много други изчислителни техники. Това в никакъв случай не трябва да ни изненадва. В случая при ротативките, докато символите се въртят, той предоставя стойности.

Шансът да разгадаете какво ще се падне скоро,  практически е нулев, защото много преди клиентите да започнат да предсказват настроенията на тази  програма, някои от най-големите математици не могат да дадат отговор как работи генератора. След като той определя цялостната игра, няма как да знаем какво ще дойде при следващото завъртане. Това прави и ротативките едни от най-късметлийските игри, защото няма как да им повлияете по никакъв начин.

Можем ли да се подготвим така, че поне да имаме представа какво наистина да очакваме от дадено заглавие. Добрата новина е, че в платформата на анализаторите имаме възможност не само да играем дадена игра, но и да се запознаем с някои термини. Например ще забележим, че там е посочен коефициента на възвращаемост, който ни показва каква част от инвестираната сума в дадена игра ще дойде под формата на печалба. Трябва да внимаваме и за присъствието на прогресивния джакпот, защото не всяка ротативка се състезава за  него. Макар и да  няма как да посочим стойностите, анализаторите споделят, че същите са известни с това, че се доближават до лотарийните, но математически имате по-високи шансове в тази платформа.

Това е добър начален ориентир, но освен това имаме и други критерии, по които да изберем слот машина. Например има игри с висока и ниска волатилност. В първия случай ротативката пуска печалби на много по-дълги интервали, но чакането поне си заслужава, докато във втория случай печалбите идват по-често, но са и на много по-ниска стойност.

Това е единствената информация, която ще получите относно всяка една ротативка. Като цяло трябва да приемете, че този вид игри са известни с това, че предлагат моментално забавление. Ако попитате повечето почитатели защо точно ротативки, най-вероятно ще откриете и много отговори по темата, но преди всичко е фактът, че няма правила, правенето на стратегии и някои допълнителни изисквания – всичко започва и свършва с късмета и шанса, а ако изберете демо версиите, тогава може да се възползвате от предложението неограничено. Анализаторите не изискват регистрация, но напомнят, че този вид игри е насочен към пълнолетните клиенти, като все пак се доверяват на своите потребители.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички