Йордан Йовчев посочи къде са шансовете ни за медал в Рио 2016


Йордан Йовчев посочи къде са шансовете ни за медал в Рио 2016
Снимка: БГНЕС

1950 0

"Смятам, че нашите олимпийци са готови, минали са квалификациите, заслужено са там", заяви легендата в спортната гимнастика Йордан Йовчев, по-малко от седмица преди началото на Олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Днес Йовчев откри новата площадка за стрийт фитнес в парк "Свети Никола" и представи новоучредения клуб за стрийт фитнес, а след това сподели и своите очаквания от българските спортисти в Рио.

"Смятам, че нашите олимпийци са готови, минали са квалификациите, заслужено са там. Абсолютно съм сигурен, че са мотивирани за най-доброто си представяне в живота, защото все пак Олимпийските игри са най-големият спортен форум.

В лицето на ММС и на г-н Кралев смятам, че е направено необходимото те да се чувстват добре, всички сме наясно, че е олимпийска година. Няколко са спортовете, които не са там само за участие.

Смятам, че в спортната стрелба, джудо, кану-каяк, художествена гимнастика, надявам се, че ще си изиграят добре съчетанието. Всички, които са там, имат своя шанс", коментира олимпийският вицешампион от Атина 2004.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички