Жегата отказа американец от US Open (ВИДЕО)


Жегата отказа американец от US Open (ВИДЕО)

1152 0

Американецът Джак Сок напусна принудително US Open, след като беше смазан от жегата и трябваше да се откаже в четвъртия сет на двубоя срещу белгиеца Рубен Бемелманс.

22-годишният янки водеше с 6:4, 6:4, 3:6, 1:1. В третия гейм на четвъртия сет той трябваше да изпълни сервис, но схващанията в краката му станаха непоносими и той застина на едно място, без да може да помръдне.

Наложи се намеса на медицинския екип, а Сок беше поставен да седне на корта. Американецът беше в много лоша кондиция и лекарят даде знак, че младият тенисист няма да може да продължи участието си в двубоя.

"Да играя на US Open е най-големият и най-важният момент за мен през целия сезон. Затова да се откажа от мача ми днес е изключително разочароващо. Благодаря на всички за подкрепата. Нямам търпение да се върне догодина. Сега се чувствам по-добре и гледам напред към купа "Дейвис", каза Сок, който публикува изявление няколко часа след двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички